Golf 3 GTA 16v 2.00
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 GTA 16v 2.00
Здравейте искам да ви попитам дали има възможност, ако маслото ми е прекалено малко колата няма да запали? защото не искаше да ми пали, а акумолатора ми е нов и на маистор я закарах и те казаха, че и няма нищо. След това долях масло,че беше малко и не от първия път, но запали,дали е било от него? 

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Golf 3 GTA 16v 2.00
Не е било от маслото!
- batgecko69
- Автомобил: golf
- Двигател: abf
ц не е от него..
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Има коли (но точно при тези незнам) имат защита когато ти е малко маслото не е възможно да запалиш. Имам и случай такъв с един чичайка който беше ударил леко картера в 1 камък и пукнат отдолу и му истича маслото малко по малко , след което колата неиска да запали. Доля 2 литра и хоп воаЛа . Сега ако ме питате каква марка беше самохода няма да мога да се сетя. Така , че възможно е ако имаш тази функция
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
golf3gtivr6 написа:Има коли (но точно при тези незнам) имат защита когато ти е малко маслото не е възможно да запалиш. Имам и случай такъв с един чичайка който беше ударил леко картера в 1 камък и пукнат отдолу и му истича маслото малко по малко , след което колата неиска да запали. Доля 2 литра и хоп воаЛа . Сега ако ме питате каква марка беше самохода няма да мога да се сетя. Така , че възможно е ако имаш тази функция
То ако е някой нова кола може и да има такова нещо ама туй голфе едва ли.
За да не пали може да е от много неща един приятел имаше проблем с някакви четки на стартера мисля. Колата на газ ли, на бензин ли прави проблеми? Може да е нещо свещи, кабели и к'во ли още не от най-малката дреболийка. Може и нещо от ключа на стартера да трябва да се поусуква повече и да се задържа малко повече от нормалното (по едно време аз бях тей, давах на контакт изчаквах малко и завъртах до край ключа)

- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
При тировете е така както казах в по-горния пост в това съм сигурен , но вече за кой автомобил е сложена тази джиджавка незнам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам същия голф но неэнам да има такава екстра.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”