Възможно лие..?
Възможно лие..?
Здравейте колеги,та на въпроса от край време си имам Голф 3 ГТИ 2Е.Варви си Голеца за 115 коня радвам мусе от време на време понеже имам доста служебни "куци" автомобили но въпроса мие имам колега който ме надъхва даму сложа двигател на ВР6 асъм се возил в такъв и наистена страхотно усещане..Та възможно лие даму сложа на моя голф в кошчето му такъв двигател и дали лесно се намира самия той знам че скоростната кутия е същата имам добри винтилирани дискове.Друго изкажете мнения....Мерси
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: Възможно лие..?
Скоростната кутия на 6-цилиндровите е друга.
Има много теми за смяна на двигател, изчети ги и цените и трудоемкостта ще те откажат.
Има много теми за смяна на двигател, изчети ги и цените и трудоемкостта ще те откажат.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Н`се занимавай с глупости
Двулитровите мотори на тройките са достатъчно надеждни и мощни! Имат си ресурс и всичко. Да караш 1.4 и да искаш да вкараш някоя ВР6-ица вътре разбирам, обаче да чупиш ГТИ за да го нтаправиш ВР6???
Ако намериш такъв мотор ще е от разбита кола, следва - със сигурност проблемен мотор, щото тоя е каран като за ВР6, това не го карат баби. Освен това и доста чарколяци ще му смениш и много пари ще хвърлиш.
И най-важното - като ти върви ГТИ не трябва да го разваляш. Едно нещо като работи не трябва да се прави, щото като се направи не се знае дали ще работи.

Ако намериш такъв мотор ще е от разбита кола, следва - със сигурност проблемен мотор, щото тоя е каран като за ВР6, това не го карат баби. Освен това и доста чарколяци ще му смениш и много пари ще хвърлиш.
И най-важното - като ти върви ГТИ не трябва да го разваляш. Едно нещо като работи не трябва да се прави, щото като се направи не се знае дали ще работи.
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
ако искаш да караш VR6 си купи един голф с такъв мотор и си караи истински направена кола . не е само до смяна на двигател и скорости. иначе като пари ще ти излезне колкото да си го купиш готов.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а бе ти нормален ли си?
ще чупиш ГЕТЕИТО?
купи си шейна!
зима иде
ако имаш ВЕЕРШЕСТ БАТКА го слагай!
аз имах един в гардероба и го шибнах на косачката
ся цепи дърва , санира сгради и играе белот
страшна стана често ти казвам
ще чупиш ГЕТЕИТО?
купи си шейна!
зима иде

ако имаш ВЕЕРШЕСТ БАТКА го слагай!
аз имах един в гардероба и го шибнах на косачката
ся цепи дърва , санира сгради и играе белот
страшна стана често ти казвам
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Да използвам момента да спомена,че бих си продал мотора със скоростите,за да си взема VR6 и го насадя във коша.Ако има някакви разумни оферти на Л.С.
Съжалявам за ненужния спам но за да не пускам нова тема.
Съжалявам за ненужния спам но за да не пускам нова тема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”