От скоро ми се получи утечка на ток. Колата е Голф 2 1.6 90г. Четох из форума и днес премерих консумацията на ток и о ужас 158mA на изгасен двигател и всички консуматори. В форума един колега пише ,че консумацията на ток е в рамките на 25-30mA +алармата. За една нощ скапва акумолатора до край на утре ден като завъртя часовника и диодите по таблото изгасват ,на бутане пали. Голфчето има аларма ,но съм я изключил преди 5-6 год. и не я ползвам,само централното използвам като с ключ заключа вратата. Акумолатора е на около 1 год. още е гаранционен ходих при човека от който го взех замери динамото и то зареждаше нормално 14,1v. Та въпроса ми е къде да търся проблема не забравям фаровете лампата в багажника се изключва,помпата на централното също касетофона го махнах като мислех ,че проблема е от него ,но уви. От форума разбрах ,че може би проблема е от алармата, имала някакви батерий и от времето те започвали та дърпат много ток. Но ми прави впечатление като карам на фарове осветлението на таблото леко трепти. Дали проблема не е нещо от таблото? Иначе по инсталацията нищо не е пипано и преправяно,колата я имам от 9-10 год. Благодаря на всички които ще се отзовът