Здравейте, дали ако е светела лампичката за грешка, а в момента не свети пречи нещо за нормалната работа на двг.
Явно вече е няма грешката щом като не свети, дали я записал някъде компа и трябва ли да се изтрие?
Грешката се появи от това че прекъсна/ пресецна в движение, което се появи от отиваща си бензинова помпа, която междувременно е сменена.
Всичко идва от това, че нямам кабел за диагностика, а за тъй наречената диагностика вземат 20лв. или най малкото 10, та дали да не си ги спестя и да сипя бензинец.

За check engina Леон/Голф4
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За check engina Леон/Голф4
Меко казано ти е странен въпроса.Имал си пари за леон,пък нямаш пари - 10лв. за диагностика.
АМИ АКО ИМА ДРУГ ПРОБЛЕМ!
АМИ АКО ИМА ДРУГ ПРОБЛЕМ!

-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Там е работата че няма друг проблем.
А излишни пари на никой не му се дават, а вече го карам 20х.км. и мисля, че го усещам когато не е в ред.
Достатъчно пари съм дал по диагностики и само да предполагат, че може да е от това или онова, ама не е сигурно, но пък го смени и дали ще се оправи.... та затова питам.

А излишни пари на никой не му се дават, а вече го карам 20х.км. и мисля, че го усещам когато не е в ред.
Достатъчно пари съм дал по диагностики и само да предполагат, че може да е от това или онова, ама не е сигурно, но пък го смени и дали ще се оправи.... та затова питам.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Грешката я има натрупана и може да се прочете с Вагком, но не пречи. Сега като вече няма причина да обедни/прекъсне не свети чека и няма проблеми.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Мерси, и аз така си мисля.
Вчера минах 250 км. и няма проблем, а грешките ще се четат друг път с някой друг проблем.
Вчера минах 250 км. и няма проблем, а грешките ще се четат друг път с някой друг проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”