Гресиране на карета на полуоските
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Гресиране на карета на полуоските
Нямам какво да правя и не ми се седи у нас за това реших да се поизцапам малко.Ще ми се да сменя греста на вътрешните карета,защото като сменях съединителя ми се стори,че нямаше много грес вътре и малко ги претупах каретата .Но ми се струва,че има значение каква ще е.Някой може ли да препоръча някоя хубава грес ,от къде да я купя и колко струва горе долу?Също и някакви особености има ли при смяната на греста?Мерси
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Гресиране на карета на полуоските
Колега седи си на четерибуквието и не пипай дет не ти е работа. Чувал ли си приказката "Като спи лъвът не го буди!!" ?
Тия болтове на полуоските са еднодневки след всяка смяна на манщон трябва да се сменят. А за да смениш маншона ги развиваш
Да не стане така че да си докараш беля. Щото аз съм виждал как се саморазвиват болтове и не питай за резултата. Пък като ти е толкова скучно ми земи я лъсни колата. Хващай препаратите и излъскай колата 
Тия болтове на полуоските са еднодневки след всяка смяна на манщон трябва да се сменят. А за да смениш маншона ги развиваш

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гресиране на карета на полуоските
Колегата,znainainai,е казал по сигурния начин.Но щом ти се занимава,отвиваш полуоската,сваляш карето ,разглобяваш,измиваш с нафта или бензин,сглобяваш,пълниш с грес и завиваш.В магазин за резервни части си взимаш грес за карета.В повечето случаи са в пликчета,колкото за едно каре.И успех с начинанието.stypkata написа:Нямам какво да правя и не ми се седи у нас за това реших да се поизцапам малко.Ще ми се да сменя греста на вътрешните карета,защото като сменях съединителя ми се стори,че нямаше много грес вътре и малко ги претупах каретата .Но ми се струва,че има значение каква ще е.Някой може ли да препоръча някоя хубава грес ,от къде да я купя и колко струва горе долу?Също и някакви особености има ли при смяната на греста?Мерси
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”