Шум от парното
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шум от парното
Имам следния проблем – преди 2 дни започна да се чува специфичен лек шум (като от перка триеща се някъде) от централния въздухопровод. Аз съм с климатроник и и като усиля вентилатора шума не се увеличава. Чува се дори и като съм изключил изцяло климатроника. Някой да знае от какво може да е шума или поне дали има перка която да се върти винаги (дори и при изключен климатроник/вентилатор)?
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еврика!
Най-после открих откъде иде тоя шум. Моят ГТИ е с климатроник и има еднин датчик на таблото дето мери температурата в купето, та зад него има малка перка задвижвана с електрическо моторче. Тя шумеше, беше и се изяла оста.
Явно тук има малко хора с климатроник но ако все пак се намери някой е добре да го знае това.
Явно тук има малко хора с климатроник но ако все пак се намери някой е добре да го знае това.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Еврика!
Rumen_K написа:.... има еднин датчик на таблото дето мери температурата в купето, та зад него има малка перка задвижвана с електрическо моторче.
абе и на моя климатроник така шуми датчика - намира ми се под жабката. Веднъж реших да го отворя и се опитах да махна капачето, но на никъде не поддаваше (има 2 стрелки нарисувани) и ме беше страх да не го счупя и така го оставих .........
ти лесно ли свали твоето капаче?
Климатроника ми е Диавия......../
ето снимка:

- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моят е друг
Климатроника ми е оригиналния, не е такъв, има дисплей. Доста кори изпосвалих докато откача тая джаджа. Почти всяка пластмаса си има място за натискане, важното е да знаеш къде да пипаш - виж тук във форума имаше някъде нещо. При мен датчика ми беше от ляво на касетофона ти, малката пластмаска дето свършва издутината, на снимката ти е горе в ляво
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моят е друг
opipva4a написа:аз съм със същия
на срещата ще ти го сваля
ок, мерси:)
Rumen_K написа:........... Почти всяка пластмаса си има място за натискане ....
имам 2 стрелки, които показват посоката на завъртане все едно - но не поддава. Не ме дразни много, но от време на време се присещам:))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”