тъп въпрос за климатроник
-
- Автомобил:
- Двигател:
тъп въпрос за климатроник
искам да питам колегите с климатроници.кога започва да ви духа топло?при мен започва да духа топло в зависимост от това колко е загряла колата и не виждам разлика дали е включен или изключен климатроника.не трябва ли като се включи малко след като е запалена колата веднага да почне да духа топло или поне хладно.ако някой знае нека сподели мерси.
Последна промяна от dizelaki на Вто 05 окт 2010 21:58, променено общо 1 път.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: въпрос за климатроник
И откъде да го вземе това топло на студена кола според теб? може би с реотанче вътре...
Като загрее тогава духа топло.
Като загрее тогава духа топло.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dizelaki написа:искам да питам колегите с климатроници.кога започва да ви духа топло?при мен започва да духа топло в зависимост от това колко е загряла колата и не виждам разлика дали е включен или изключен климатроника.не трябва ли като се включи малко след като е запалена колата веднага да почне да духа топло или поне хладно.ако някой знае нека сподели мерси.
сложи си нафтова печка да духа топло. сега като идва зимата и ще почнат да пускат обяви за такива екстри. иначе топлото идва от вторият радиатор, които май пускаше водата да циркулира през него когато колата загрее
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз мислех че е като климатика.като го пуснеш на топло и той духа топло като го пуснеш на студено и той духа студено
ко да правим има и невежи 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dizelaki написа:аз мислех че е като климатика.като го пуснеш на топло и той духа топло като го пуснеш на студено и той духа студеноко да правим има и невежи
то не е като домашните климатици с инвертори и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз от каде да знам.аз така съм си мислил че е на този принцип нали е климатроник не е климатик 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”