Проблем с Биксенон х4
- Zyeka
- Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
- Двигател: 2 0 GTI
Проблем с Биксенон х4
От скоро ми се появи проблем с превключването от къси на дълги ... Като превключа от къси дългите се включват много бавно някой имали на идея как да се оправи и дали въобще може да се оправи и дали са виновни крушките или баластите ?
-
pav4omed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Биксенон х4
Имам подобен проблем фаровете са Биксенон, колата е Бора, поблема, който имаш при мен е само на единия фар. Казаха ми, че е от баласта.
От скоро имам друг проблем: късите тръгват и изобщо не се пускат дългите( и на 2-та фара) или въобще не се пускат фаровете,или вичко е ОК, поради което този двустранен проблем ме кара да си мисля, че проблема при мен, а и при теб е някъде другаде.
Нз не разбирам много от ксенони, нека колегите да кажат туко виш и аз съм си решил проблема
От скоро имам друг проблем: късите тръгват и изобщо не се пускат дългите( и на 2-та фара) или въобще не се пускат фаровете,или вичко е ОК, поради което този двустранен проблем ме кара да си мисля, че проблема при мен, а и при теб е някъде другаде.
Нз не разбирам много от ксенони, нека колегите да кажат туко виш и аз съм си решил проблема

-
keymaker
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Re: Проблем с Биксенон х4
кутийката с релетата за превключване ,доста често проблема е от там дори скоро ми се случи да нешат да гаснат фровете като я разгловихме да видим какво има в нея(щото е залепена уж добре,но не херметически явно) се оказа пълна с вода ,ремонта не е невъзможен ама 15-20лв. е нова ,не си заслужава да се напъва човек да ремонтира.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”