Голф 3 пропуска вода в купето...
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Голф 3 пропуска вода в купето...
Колата е Голф 3,АЕА с 2(3) врати.Напоследък забелязвам,че след автомивка или при силен дъжд се стича малка струйка вода вътре в купето на прага на пасажерската врата,точно под говорителя
.Ето снимка: http://kachi-snimka.info/images/opt1286182993w.JPG .Моля кажете как да реша проблема,благодаря!

Последна промяна от plamingo на Вто 05 окт 2010 21:45, променено общо 1 път.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 пропуска вода в купето...
Според мен уплътнението на вратара,някъде не е както трябва!
Има ли шибидах ? Ако има е от там.Трябва разглабяне и чистене,поне веднъж в годината .
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Няма шибидахdiduli написа:Има ли шибидах ? Ако има е от там.Трябва разглабяне и чистене,поне веднъж в годината .
Провери си уплътнението на вратата дали е здраво и дали е на място. Също така ако уплътнението е ок, то може вратата на има нужда от регулиране, на двувратите коли вратите са доста тежки и в един момент "увисват".
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
отвори си кората на вратата и долу в дъното на вратата имаш 100% кал (боклуци) исчисти я хубаво и ще видиш отворите дето се оттича водата при дъжд . Тя влиза по между стъклото и трябва да излезе отдолу точно което ти обяснявам , но на теб явно ти е запушено. Провери все пак
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е така,проблема са найлоните под кората на вратата и по точно ,че са лепени с нещо за многократна употреба,с времето е загубило свойства и го лепих с какво ли не и пак се си намира водата да потече(смених целия найлон с нов и силикон и не стана),сега купих лепило момент и го лепнах(пробвах с маркуча и не протече,но след 2-3 дена гледам пак е протекло точно под говорителя)еее вече ми писна и пак ще отварям кората и ще ,мажа със какво ли не............дотегна ми 

- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
И при мен е същото положение, както колегата така и аз лепих найлон, но това не е лечението, вода пак си има, проблема е в уплътнението м/у стъклото и врата, незнам какво му е може да е разместено някъде или с течение на времето луфта да се е увеличил, аз също не съм стигнал до решение на проблема! 

- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Сваляш кората на вратата. Изчистваш хубаво "дъното" на вратата, докато почне да свети от дупките(май бяха 4 дупки). Поне при мен редовно се запушват от нещо като черна, засъхнала грес. Ако пак тече не залепяй найлона където по принцип си се лепи, а му вкарай долния край във вътрешността на вратата (не знам как точно да го обясня, дано се разбира...).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”