Авариен теглич голф 4
- stevap
- Автомобил:
- Двигател:
Авариен теглич голф 4
Здравейте, някои може ли да ми каже къде се завива отпред на голф 4 теглича за аварийно прибиране, дано на никой да не се налага да го използва но ако се наложи да знам. На голф 3 знам че се сваля стъклото на единия малък габарит долу в дясно но тук къде е не виждам.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: Авариен теглич голф 4
Като застанещ пред колата сваляш малката пластмасова решетка на бронята, която ти се пада вляво и там е отвора за навиване на куката. Да не забравиш, че резбата е обратна 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
theraven написа:Като застанещ пред колата сваляш малката пластмасова решетка на бронята, която ти се пада вляво и там е отвора за навиване на куката. Да не забравиш, че резбата е обратна
Точно там е....

- Outfeed
- Автомобил: VW EOS
- Двигател: TSI
Хубаво, че се ровнах в търсачаката и открих темата.
Тъкмо и аз това се зачудих последните дни (къде точно се пада отпред), но пък мислех, че фабрично си има халка отдолу захваната за шасито, както е при други модели коли. Отзад видях, че има, но тя дали също е на резба и се сваля?

Тъкмо и аз това се зачудих последните дни (къде точно се пада отпред), но пък мислех, че фабрично си има халка отдолу захваната за шасито, както е при други модели коли. Отзад видях, че има, но тя дали също е на резба и се сваля?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”