Ревитализатор Xado - ползвал ли е някой?
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ревитализатор Xado - ползвал ли е някой?
наскоро купих пакета смазки, но от България. не знам обаче дали са оригиналните, защото първата тубичка, която излях в двигателя имаше аромат на розово масло. чакам ефекта, защото има още 2 тубички. ако някой е ползвал може ли да сподели впечатления?
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
аз съм ползвал за скорости - ефекта беше поразителен - на старото Пежо, явно беше текло масло от ск.кутия и в един неприятен момент вече скоростите почти не влизаха, особено при обороти. След като сипах Хадо-то станаха като нож в масло
и вече 2,3 години така
направо нямам думи.
Баща ми е сипал и за мотора - на 3 пъти се слага, но той винаги е бил много добър и незнам какъв е ефекта, но като се има предвид, че колата след няколко месеца прави 20г.(имаме я от 1995 - докарахме я от Германия) и по мотора сме сменили само разпределителен вал и някакви чашки заедно с него, и си върви на пушка без никакви проблеми сигурно има ефект
http://www.xado-bulgaria.com/index_title.html

Баща ми е сипал и за мотора - на 3 пъти се слага, но той винаги е бил много добър и незнам какъв е ефекта, но като се има предвид, че колата след няколко месеца прави 20г.(имаме я от 1995 - докарахме я от Германия) и по мотора сме сменили само разпределителен вал и някакви чашки заедно с него, и си върви на пушка без никакви проблеми сигурно има ефект

http://www.xado-bulgaria.com/index_title.html
-
- Автомобил:
- Двигател:
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря, тия украинци са страшни, по логика наистина има резон да дава ефекта, описан в брошурата към добавката. знам, че на голфа на един приятел при трудно превключване на пета скорост, хадо помогна. за бензиновия мотор- ще видим. само ме изненада това "производно" на розовото масло:) щото купих хадо от пловдив, да не са в кооперация с казанлък 

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.xado.unacs.bg/xado-partners.html
в пловдив мога да ти кажа къде продават. за мотора - ще видиш в сайта, ти трябват 3, 6 или 9 бройки, едни малки тубички са. към 90 лв ми излязоха 3 тубета.
в пловдив мога да ти кажа къде продават. за мотора - ще видиш в сайта, ти трябват 3, 6 или 9 бройки, едни малки тубички са. към 90 лв ми излязоха 3 тубета.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Преди карах едно Ауди 2,3 петак и му тракаха повдигачите яко , смених ги но нещата се подобриха съвсем малко.При Дунев видях Хадо и той ме посъветва да пробвам с него ,обясни ми че небезисвестна марка японски автомобили излизали от завода с две тубички Хадо в моторите
. Направихме му два цикъла на мотора и нещата заспаха, естествено след 50 000 км. ефекта се заличи обаче.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”