Въпрос относно смяна на Таблото с уредите
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос относно смяна на Таблото с уредите
Здравейте колеги, искам да попитам ако някой е компетентен на тая тема дали е възможна подмяната на таблото ми с такова от Р32 (говоря само за самия километраж) . Става дума за голф 4 1.8Т. Ако някой има идея дали мога да осъществя тая трнсплантация да свирка. Благодарности предварително.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Въпрос относно смяна на Тъблото с уредите
не виждам пречки
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос относно смяна на Таблото с уредите
Ами мен няколко неща ме карат да се замисля.
1-во обучаването (предполагам при наличие на комп. и които разбира какво прави с него няма да е проблем)
2-ро мойто има мфа ама няма фис а това което съм хъресал е с фулфис-а. От там възниква и още ено малко въпросче а именно дали ще работи тоя фис щото ако не ще бъди грозна картинка а да дам толкова пари за нещо което в края на краищита няма да ми изпълни сърчицето си е грехота
1-во обучаването (предполагам при наличие на комп. и които разбира какво прави с него няма да е проблем)
2-ро мойто има мфа ама няма фис а това което съм хъресал е с фулфис-а. От там възниква и още ено малко въпросче а именно дали ще работи тоя фис щото ако не ще бъди грозна картинка а да дам толкова пари за нещо което в края на краищита няма да ми изпълни сърчицето си е грехота

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ФИСа ти е най малкият проблем.Ще работи.По важното е коя година е твоето табло и каква марка е?И каква година и марка е таблото което ще слагаш.Това са важните неща 

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колега погледни тази тема viewtopic.php?f=60&t=174189 и аз преди няколко дена цъкнах на профила на един друг колега и видях дова табло и много ме впечатли и му писах ЛС и той каза кой му е слагал, самоче за жалост момчето е от София 

- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колеги за отговорите, след като направя тази замяна ще пиша пак естествено последвано със снимки 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”