Здравейте.
Имам голям проблем и мисля, че можете да ми помогнете. Питането ми е това ВОДННО СЪЕДИНЕНИЕ АЕК ЗА ДВИГАТЕЛ,да ли си заслужава да си го купя втора употреба, защото в магазина за авточасти ми обявиха цена от 170 лв. или да не рискувам с такава част втора употреба.
Благодаря ви.
Водно съединение
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Водно съединение
по конкретно
,за какво иде реч??Ilq написа:ВОДННО СЪЕДИНЕНИЕ АЕК ЗА ДВИГАТЕЛ,
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
тва за хеликоптер ли бе мен????

дай снимка да го видим туй нещо!!!?

дай снимка да го видим туй нещо!!!?
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Колега покажи го на тази снимка.
ПП Ей тоя кривия ще да е ?!
ПП Ей тоя кривия ще да е ?!
-
krasi5445
- Автомобил: Golf 2 mono
- Двигател:
Този маркуч,който е от двигателя към радиоатора и има разклонение от казанчето с вода и от още едно място, което не знам къде се намира.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Без да съм го виждал "на живо",при тая цена бих го "синтезирал" от подходящ маркуч и известен брой медни колена,отбивките бих направил чрез спойка(калай или по-добре сребърен припой).И съм сигурен,че ще стане добре и ще живее вечно.Разбира се,може да се вземе и оригинал...ама цифра е!
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
ХАьха Отиваш на Симеон - казва се "Водни съединения" за 30 макс 35лв ново ще го земеш - отлично качество! 

emo-gar написа:Без да съм го виждал "на живо",при тая цена бих го "синтезирал" от подходящ маркуч и известен брой медни колена,отбивките бих направил чрез спойка(калай или по-добре сребърен припой).И съм сигурен,че ще стане добре и ще живее вечно.Разбира се,може да се вземе и оригинал...ама цифра е!
ебем ти и оригинала на 10 години и се е скапал друго си е едновремешния оригинал 20 година немърда
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:ХАьха Отиваш на Симеон - казва се "Водни съединения" за 30 макс 35лв ново ще го земеш - отлично качество!
Това е твоя магазин колега. Намира се като влезеш от Опълченска наляво по Симеон след 100-тина метра от дясната страна. Купувал съм от там подобен маркуч само че за Ауди 100 и струваше 50-60лв. а за оригинален ми искаха 150-160. Втора употреба я изкара я не.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Каква е тая цена
оня ден купувах маркуч от радиатора на парното до двигателя и ми взеха 15 кинта,иначе мислих да взема прав и да си го направя!Така че не вярвам голф 3 да има маркуч за тия пари 
оня ден купувах маркуч от радиатора на парното до двигателя и ми взеха 15 кинта,иначе мислих да взема прав и да си го направя!Така че не вярвам голф 3 да има маркуч за тия пари 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”