Искам да ви се похвала , че си купих така отдавна мечтаната кола . А тя е Голф 3 ГТИ 16в 94г. Всичко по колата е оригиналнотод освен окачването , което е кони . Колата я купих нов внос както си му е реда обслужена е както трябва .
За мои касмет или карък се оказа с много дълги скорости от обякновенния АБФ значи : на 1-ва колата ми прави 70км на втора 125км на трета близо 175-180 . И там възниква въпроса , защото много мои приятели (2-3) , които имат такива прекрасни машинки ми казват , че са сменяни скорости те .
Другото е че вчера ми се отдаде възможност да замера възможностите на голфа с друг голф АБФ и трябва да ви кажа останах разочарован поради простата причина , че просто още от старта ме дърпа с калник и превклучва мнго по-рано от мен и вече на втора ме води с цяла една кола което направо ... Обаче като сложа трета и почвам да го настигам значително
Ако можете да споделите вашите наблюдения ще съм много благодарен .
Ако съм объркал раздела нека модераторите да ме разберът и ако може да не я трият темата,а да я преместат в правилния раздел . Мерси предварително
Аз дали съм прецакан, че АБФ-а ми едва прави 215, а 2е-то на колегата даже стига прекъсвача на 230км/ч? Вероятно ще докара и 250, ако се махне прекъсвача.