Проблем с парното на голф 4.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bora_06
Автомобил:
Двигател:

Проблем с парното на голф 4.

Мнениеот bora_06 » Пон 11 окт 2010 20:00

Вчера като чистих по колата ми голф 4,и случайно гледам че всичките духалки има капки от антифриз свалих ги и се убедих че е антифриз.Аз предполагам че ми е спукан радиатора на парното.а и забравих че във дъжд като карам много ми поти предното стъкло а като пусна климатроника и се изсушава веднага.Та въпроса ми е дали може да се свали радиатора без да се сваля таблото че става много сложно или може ли да се изолира парното и да покарам извесно време само на климатроник.

aivan2001
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с парното на голф 4.

Мнениеот aivan2001 » Пон 11 окт 2010 20:49

Колега очертава се голям проблем.......със смяната на казанчето за парното.....топлото идва само от него.....Пробваи на първо време да запушеш пробива със добавки за течове от радиатора.Може и да го излъжеш.....ако се получи ефекта е дълготраен.

gti---
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с парното на голф 4.

Мнениеот gti--- » Пон 11 окт 2010 23:26

тва е 1 от най големите шитове които може да се преебе в някоя кола :) но има и лесни има иииииииии много кофти днеска на 2ката за 3 часа бях готов... обаче си заслужаваше оправих и клапите и са направо въздуха се изкривява като лятото :)
ма елантрите е супер лесно
на сонатаааа се крастиш цялото табло долу и 1 греда където държи купето... 1 ден
на 1 бус ситроен... 3 дена го правихме... смятай тва ти казвам в сервиз...
за голф незнам но 100% са го направили да е мизерия

и ако не можеш само търси някой препоръчан майстор че в сервиза за соната зимахме по 300 лева без радиатора а на тоя буса дето ти разправям 500 :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”