Здравеите,имам проблем и ми е нужна помощта ви. Дави се между 3500 и 4000 об. и го прави само на бензин (имам и газ) .Къде е проблема в карба(2е2 -EZ) ?
Опитах се да потърся нещо сам но не успях.
Благодаря ви предварително!
дави се между 3500 и 4000 об.
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като го прави само на бензин карбуратора е. Може гарнитурата на ускорителната помпа да се е скапала. Често срещано за годините им. Аз лично си реших главоболията по Глобален начин.
Купих си инжекция... Това в кръга на шегата, не че не е истина
.
Един ремонтен комплект е около 40 лв плюс някой лев за майстор и мисля, че ще си решиш проблема.

Един ремонтен комплект е около 40 лв плюс някой лев за майстор и мисля, че ще си решиш проблема.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
На мен също ми го прави но е неизбежно е ще ти обясня моя случай:
Същите оплаквания дадох на монтьорите, оказа се че карбуратора е читав.
Махнахме плочката на газовата и проблема беше отстранен , но така нямаш газова(логично)..... т.е. проблема е че двигатела на бензин за тези обороти иска повече въздух за да има добре обогатена смес а плочката на газовата пречи на притока, съвета ми е преди всичко да погледнеш дали има разлика без плочката .......успех.
Махнахме плочката на газовата и проблема беше отстранен , но така нямаш газова(логично)..... т.е. проблема е че двигатела на бензин за тези обороти иска повече въздух за да има добре обогатена смес а плочката на газовата пречи на притока, съвета ми е преди всичко да погледнеш дали има разлика без плочката .......успех.
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
Pavcho2 написа:На мен също ми го прави но е неизбежно е ще ти обясня моя случай:
несам имал проблем преди с карането на бензин,трябва при4ината да е друга
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”