марка и размер дискове за голф 3
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
марка и размер дискове за голф 3
колеги,дисковете ми са за смяна и гледам в нета за марки и цени.в този саит http://elitecat.cz/ArticleBrowser.aspx? ... leTypeID=1 мога да се уредя с малка отстъпка и гледам тук ,но има различни марки и размери и не знам кои дискове и накладки ще са най добра комбинация.апаратите ми са лукас 54 с делящ се супорт и дискове 256 вентилирани.става въпрос за афт 1.6 101коне.посъветвайте ме кой номер дискове и накладки да си поръчам че взема ли ги връщане няма.гледах и текстар и ате но има двоино вентилирани ,обикновени.едни са 256мм други 255.6 или нещо такова.тотално изгубих ориентация кои са за мен.нямам против да са двоино вентилирани.искам да спират добре.исках преди време да минавам на 280 диск и все задържах смяната ,но зимните гуми са ми 14 цола и са почти нови а на 280 диск казват 14 джанта не става , затова няма да се занимавам.моля ВИ за съвет
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: марка и размер дискове за голф 3
Ako можеш да си позволиш ате нама какво да се чудиш,всички останали са след тях.С двоиновентилираните накладките се износват значително по бързо и няма голям смисал от тях(това си е мое мнение де)
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: марка и размер дискове за голф 3
ATE колега нямат грешка,най-вече с такива накладки.256 и 256.06 няма никаква разлика защото и двете не са точно 256 а стойността е приблизителна аз като я марих.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”