имам проблем с токовете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ivan_6260
Автомобил:
Двигател:

имам проблем с токовете

Мнениеот ivan_6260 » Нед 29 авг 2010 19:50

здравеите всички .имам един въпрос .проблема е следния за 2 път ми се случва да оставя колата за 3-4 дена на паркинга и послосле нямам никакав ток в колата .незнам какав е проблема .забелязал сам това защтото на 2 пати нямам бензин но се самнявам това да е проблема.имам проблем с бошоните но и от там незнам дали е .ако някои е имал моя проблем нека пише благодаря предварително love.vwcluborg

Последна промяна от brabus на Нед 29 авг 2010 20:36, променено общо 1 път.
Причина: С молба за по-конкретни заглавия!

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Re: имам проблем с токовете

Мнениеот nikolai_an » Сря 01 сеп 2010 14:36

колега измери напрежението на акомулатора и съответно динамото дали ти зарежда с нужния волтаж(13,8-14,3 v),наи-вероятно проблема ти идва оттук,може и акомулатора да ти свършва!

ivan_6260
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan_6260 » Чет 14 окт 2010 19:30

здравеите отново проблема си остава саштия купих си нов акомулатор след коието колата не я карах 2 дена вчера слизам до доло да я запаля и пак няма ток предполагам проблема е сериозоен щом е изтощтил акомулатора .накаква идея каква може да е повредата или поне някои да предложи някои маистор при когото да ми го правят най накрая love.vwcluborg

ARusev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ARusev » Чет 14 окт 2010 23:40

Има много подобни теми, но да ти дам някои насоки за проверки.
Много често допълнително поставяните "Екстри" създават такива проблеми - Касетофон(CD), аларма. Като начало разкачи касетофона, или му извади предпазителя, ако знаеш кой е, и провери дали ще има ефект.
Бях написал още доста неща за проверка на утечките на ток, но ги изтрих, т.к. ми се струва, че няма да се справиш сам с тях. Но ако имаш желание да се справиш сам, :търсачкаа .
Успех!

ivan_6260
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan_6260 » Пет 15 окт 2010 18:28

може ли да е причината от не добре варзана колона или нещто такова щтото на мен ми се вижда нищожно да падне акумолатор от тва .най добре някои да препорач някои сервиз или добар маистор не искам да експерементирам сам .аз не сам от разбирачите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”