Няколко проблема и запитвания относно Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Alex_
Автомобил:
Двигател:

Няколко проблема и запитвания относно Голф 4

Мнениеот Alex_ » Нед 17 окт 2010 18:12

Колеги, собственик съм на Голф 4, 1.6 бензинка, 101 коня, 2000 година. Има няколко проблема, които искам да споделя с вас, за да ми помогнете да направя правилния избор.

От няколко дни ми свети жълтата лампа на Еърбега, лежах под седалките, никъде не намерих нещо откъснато или не на място. Мислълта ми е дали не е нещо по компютъра и да трябва да отида на диагностика, та да изчистят всякакви грешки. Ако е за диагностика, къде бихте ми препоръчали, за района на София ? Не е за 50-те лева, въпросът е служителите да са си на място, да си разбират от работата, и най-вече ако ще вършим работа, да я вършим качествено.

Друг проблем: надраскан преден капак, не са просто малки драскотини, просто маркуч се е въргалял по него и го е позадрал. Мисля си, че ще се нуждае от цялостно пребоидисване. Въпросът е къде ? Има много автомивки, които пастират ръчно и с машина, но към тях подхождам съмнително. Живея близо до ChipsAway, но пък от това, което четох за тях в този форум съвсем ме разколеба дали си заслужава да ги пробвам. На мен ще ми вземат 110 лв, защото колата е над 5 години, един детайл, но ще ми излезе през носа, ако не докарат капака до цвят бордо. Затова приемам предложения за сервизи, които сте използвали вие и сте останaли доволни.

Снимка на преден капак:
http://store.picbg.net/pubpic/EC/5D/dd8 ... 6fec5d.JPG

Друг проблем: явно при удар е посмачкана задната броня при багажника.

http://store.picbg.net/pubpic/56/0A/052 ... 41560a.JPG
Някакъв съвет къде може да се направи качествен ремонт ?

Благодаря предвирително на всички, които ще ми обърнат внимание.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”