Крушките на VW Vento са H4. На една крушка и късите и дългите.
При слагане на ксенон, задължително ли трябва да е биксенон?
Ксенон за Венто
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенон за Венто
Не.
Просто дългите ще са ти като обикновена крушка.
Едва ли ще ти се наложи да ползваш дългите светлини след монтаж на ксенон(моят ксенон - нито е скъп,нито е вървежна марка , но откакто го имам за дълги светлини съм забравил).
Просто дългите ще са ти като обикновена крушка.
Едва ли ще ти се наложи да ползваш дългите светлини след монтаж на ксенон(моят ксенон - нито е скъп,нито е вървежна марка , но откакто го имам за дълги светлини съм забравил).
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
xaxo666 написа:Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.
99лв. е цената на едната крушка или цена и за двете
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
plamen-roni написа:xaxo666 написа:Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.
99лв. е цената на едната крушка или цена и за двете
на 2-те
+баластите
всичко комплект
и аз съм на мнение че ако ще взимаш по добре вземи би-ксенона
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
keymaker написа:ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.
Колега идеята на продажбите във форума е да си помагаме, не да трупаме печална. Цената е малко скъпа за ксенон втора употреба ( втора употреба се нарича всеки продукт излезнал от магазина ). Уточни марка и дали има гаранция. В платените обяви се намира ксенони на същата цена с гаранция. Може да не си го излозвал ама след като е излезнал от магазина цената му пада, ако си търговец на ксенони има други раздели където може да рекламираш.
По темата колега вземи си биксенон забрави глупавите истории с халогенна крушка на дългите защото няма да имаш дълги. За разликата от 10-тина лева не си заслужава да взимаш ксенон с халогенна крушка.
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
fill написа:keymaker написа:ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.
Колега идеята на продажбите във форума е да си помагаме, не да трупаме печална. Цената е малко скъпа за ксенон втора употреба ( втора употреба се нарича всеки продукт излезнал от магазина ). Уточни марка и дали има гаранция. В платените обяви се намира ксенони на същата цена с гаранция. Може да не си го излозвал ама след като е излезнал от магазина цената му пада, ако си търговец на ксенони има други раздели където може да рекламираш.
----------------------------------
далеч съм от трупането на печалба понеже въпросния ксенон е купен за 240лв. когато имаше ксенони по 150лв. които сега се продават за под 60лв. на илиенци и светят точно толкова колкото и струват.А това ,че гаранцията му е изтекла в шкафа е друг проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”