Ксенон за Венто

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
avoid
Автомобил:
Двигател:

Ксенон за Венто

Мнениеот avoid » Пет 15 окт 2010 18:59

Крушките на VW Vento са H4. На една крушка и късите и дългите.
При слагане на ксенон, задължително ли трябва да е биксенон?

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Ксенон за Венто

Мнениеот xalerrelax » Пет 15 окт 2010 19:01

Не.
Просто дългите ще са ти като обикновена крушка.
Едва ли ще ти се наложи да ползваш дългите светлини след монтаж на ксенон(моят ксенон - нито е скъп,нито е вървежна марка , но откакто го имам за дълги светлини съм забравил).

avoid
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avoid » Пет 15 окт 2010 19:17

кажете си мнението за това: КСЕНОН КОМПЛЕКТ - Н4 35, http://www.bktuning.net/

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxo666 » Съб 16 окт 2010 15:41

Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 16 окт 2010 19:43

xaxo666 написа:Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.

99лв. е цената на едната крушка или цена и за двете

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Съб 16 окт 2010 19:45

plamen-roni написа:
xaxo666 написа:Аз си взех с 1 светлина на дългите обикновенна крушка но нещо ме дразнеше без дълги и го продадох ,така че ако взимам пак ще взема би ксенон 99лв. е,а само на къси 70 .Според мен даи 99 и да знаеш 4е и на магистралата ще можещ да каращ спокоино.

99лв. е цената на едната крушка или цена и за двете

на 2-те
+баластите
всичко комплект

и аз съм на мнение че ако ще взимаш по добре вземи би-ксенона

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Съб 16 окт 2010 19:49

ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Нед 17 окт 2010 19:21

keymaker написа:ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.

Колега идеята на продажбите във форума е да си помагаме, не да трупаме печална. Цената е малко скъпа за ксенон втора употреба ( втора употреба се нарича всеки продукт излезнал от магазина ). Уточни марка и дали има гаранция. В платените обяви се намира ксенони на същата цена с гаранция. Може да не си го излозвал ама след като е излезнал от магазина цената му пада, ако си търговец на ксенони има други раздели където може да рекламираш.

По темата колега вземи си биксенон забрави глупавите истории с халогенна крушка на дългите защото няма да имаш дълги. За разликата от 10-тина лева не си заслужава да взимаш ксенон с халогенна крушка.

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Нед 17 окт 2010 21:20

fill написа:
keymaker написа:ха таман има един биксенон 6000 к. в излишък купихме го ама се оказа че колата се продаде и си остана та за 95лв. ще го дам.

Колега идеята на продажбите във форума е да си помагаме, не да трупаме печална. Цената е малко скъпа за ксенон втора употреба ( втора употреба се нарича всеки продукт излезнал от магазина ). Уточни марка и дали има гаранция. В платените обяви се намира ксенони на същата цена с гаранция. Може да не си го излозвал ама след като е излезнал от магазина цената му пада, ако си търговец на ксенони има други раздели където може да рекламираш.

----------------------------------
далеч съм от трупането на печалба понеже въпросния ксенон е купен за 240лв. когато имаше ксенони по 150лв. които сега се продават за под 60лв. на илиенци и светят точно толкова колкото и струват.А това ,че гаранцията му е изтекла в шкафа е друг проблем.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”