Здеавйте , преди 1 седмица си взех БОРА 1,6 SR 2000 г. Може ли някой да си каже най-общо мнението . Дали има някакъв стандартен дефект който дава и като цяло какво ви е мнението за този автомобил .
Благодаря предварително
BORA 1,6 SR
-
- Автомобил:
- Двигател:
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: BORA 1,6 SR
като цяло най-проблемна е скоростната кутия и дросел клапата
Потърси за този двигател в търсачката и ще излезнат 122132353667 теми с проблеми, някой с решения, други не.
Потърси за този двигател в търсачката и ще излезнат 122132353667 теми с проблеми, някой с решения, други не.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз съм с такава от 1 година и съжалявам много, че си купих Бора с този мотор
Несикам да те плаша, а и ти може да си попаднал на добра машинка.
Още като я подкарах на български път и почнаха проблемите. Смених радиатор,маслен охладител,тампони заден мост, гумички на клапани, всички филтри и консумативи, смених в последствие и сигменти, но попаднах на некачествен майстор и след това направих основен ремонт на двигателя. Основния ремонт с частите ми стъпа на 1600лв.Смених и един лагер на предно дясно колело.Ходил съм да десетки диагностики. Този двигател лапа много гориво и никога неработи равномерно. Гори ми 10.5-14л бензин градско и 7.5-10л извън града.
Пожелавам ти да нямаш проблеми с колицата и да те слуша.

Несикам да те плаша, а и ти може да си попаднал на добра машинка.
Още като я подкарах на български път и почнаха проблемите. Смених радиатор,маслен охладител,тампони заден мост, гумички на клапани, всички филтри и консумативи, смених в последствие и сигменти, но попаднах на некачествен майстор и след това направих основен ремонт на двигателя. Основния ремонт с частите ми стъпа на 1600лв.Смених и един лагер на предно дясно колело.Ходил съм да десетки диагностики. Този двигател лапа много гориво и никога неработи равномерно. Гори ми 10.5-14л бензин градско и 7.5-10л извън града.
Пожелавам ти да нямаш проблеми с колицата и да те слуша.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже не съм особено компетентен , дали ще ти е възможно да кажеш малко повече за тази дросел клапа. За скоросната купия знам ама тая клапа хич не ми е ясна. Сериозен ли е проблема и лесно ли се отстранява ако евентуално се появи .
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Добре, де!
Колата нали вече е купена?
За какво са сега въпросите?
Ако стане...
А ако не стане какво правим? Предизвикваме го зорлен?
Колата нали вече е купена?
За какво са сега въпросите?
Ако стане...
А ако не стане какво правим? Предизвикваме го зорлен?
hitman0013 написа:Потърси за този двигател в търсачката и ще излезнат 122132353667 теми с проблеми, някой с решения, други не.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”