Някой колега с Голф 5 от София, да погледна нещо?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
Двигател: DXRB AGG
Контакти:

Някой колега с Голф 5 от София, да погледна нещо?

Мнениеот zfa159 » Съб 05 фев 2011 8:45

И така,трябва ми голф 5 с климатроник,за да гледам :)
Незнам дали знаете,занимавам се с климатици и климатроици ето тук - Цък и сега боря един Голф 5,с който се случват странни работи.Трябва ми друга кола,без значение от двигателя и годината,интересува ме само да не е с въртян волан.Искам да погледна под кората на чистачките и вътре отстрани на таблото какво се случва.
Този,който е при мен е преживял някаква драма - от дясно няма еърбег,гредата под таблото е срязана на 2 с флекса,няма отвор навън за засмукване на въздух и климатроника е срязан и той на 2 в областта на вентилатора и въобще колата е омазана жестоко (2006-та година) :horror: :screwy
Искам да видя как седят нещата оригинално под таблото,защото незнам какво да я правя и какви части да и търся,понеже то не е останало нищо,което да ми послужи като ориентир кое къде и как е било.В ЕТКА има картинки,но са твърде неясни,за да може да се прецени с точност къде какво трябва да има (на Голф-а дори отворите в ламарината ги няма) :screwy
Странното е,че колата няма удар от дясно,не е с въртян волан и има сервизна история в България до един момент от време :roll: (това е сигурно,защото в Порше са я гледали и не е удряна от дясно,а рамата си е нейната и колата си е с ляв волан,купувана от БГ 2006-та година).
Изключително ще съм благодарен ако някой колега с такъв Голф драсне едно лично или пише в темата и се разберем да ми отдели 1 час време,за да дойде до до сервиза и да разгледам на неговия как се случват нещата там. :обичам ви
Предварително благодаря!
:beer

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой колега с Голф 5 от София, да погледна нещо?

Мнениеот van4ooo » Съб 05 фев 2011 20:14

Направи се на разсеян в някоя морга уж ще купуваш,там поне ще е готово разглобена кола.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
Двигател: DXRB AGG
Контакти:

Re: Някой колега с Голф 5 от София, да погледна нещо?

Мнениеот zfa159 » Съб 05 фев 2011 21:07

van4ooo написа:Направи се на разсеян в някоя морга уж ще купуваш,там поне ще е готово разглобена кола.

Ти ми намери Голф 5 в морга и получаваш каса бира mhihi
Тези коли са твърде нови и никой не ги дава в морга,дори да е свита на геврек,я правят или поне до предната година са ги правили.С 300 мъки намерих един и той беше с десен волан,което не ми върши никаква работа.
Иначе мога да отида и да си гледам цял ден,след което да им оставя 1000лв за тялото на климатроника,ама няма морга,в която да има Голф 5 :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”