Въпрос за средно гърне
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за средно гърне
Колеги въпроса ми е дали средното гърне скопява колата и ако е така с много или не.Ако някой които го е махнал нека сподели какви впечатления има,става въпрос за Голф 3 2.0 16В понеже при тях е огромно 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за средно гърне
колега навремето си правих експерименти с г2 16v 102kw,няма голяма разлика ,но ми вдигна разхода .струва ли си загубата на време!
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за средно гърне
PROBVAI pak ste govorim
mod edit: DragoGT
ТУК СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА
mod edit: DragoGT
ТУК СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами понеже моето е за смяна вече,направо е рухнало та затова питам дали да си купувам ново или да го заместя с 2 или 3 резонаторни понеже не искам да ми бръмчи много.Апак знам че средното гърне е най-важното за заглушаване и не знам дали с резонаторни ще се заглуши така както с него,апак и ако се скопява макар и малко ще го изхвърля 

махай
Приятел направо махаи тази пита.Колата става съвсем малко по шумна
но пък звука нее толкова зле.А и знаешли колко струва щети стане лошо.Но решението сие твое дали да махаш или да си сложиш ново.
но пък звука нее толкова зле.А и знаешли колко струва щети стане лошо.Но решението сие твое дали да махаш или да си сложиш ново.
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
рус днеска клъцнах средното гърне , катабозатора го клазнах отдавна и ся съм само със задно горе долу читаво , звука е....
до към 3к оборота е плътен мощен а после се дере като ... банциг нз ама ме кефииии
и да ти кажа не знам дали си въобразявам или е от звука или де да знам обаче усещам по - добър ряз в колата и най-вече на 3та осещам по-добра тяга....
нз може и да си въобразявам щото я даржа в обороти ама ми се струва че се поотпуши малко само покраи ченгетата тряя минавам по енерция
ей ся съм баш Голфаджия
много са кефя как където стане въпрос за коли всички почват да нареждат голфаджииите (яко завист брат)

до към 3к оборота е плътен мощен а после се дере като ... банциг нз ама ме кефииии
и да ти кажа не знам дали си въобразявам или е от звука или де да знам обаче усещам по - добър ряз в колата и най-вече на 3та осещам по-добра тяга....
нз може и да си въобразявам щото я даржа в обороти ама ми се струва че се поотпуши малко само покраи ченгетата тряя минавам по енерция

ей ся съм баш Голфаджия

много са кефя как където стане въпрос за коли всички почват да нареждат голфаджииите (яко завист брат)

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Супер ама на дълъг път малко ще е зле иначе в града ще е яко
Абе ще я правя аз ама да не е толкова много понеже аз звука го докарвам от спортния филтър апак при него хубавото е че като не я натискаш не обажда нищо апак като я смачкаш все едно е без гърнета.На мен целта ми е да направя изпускателната система директна като се погледне от едната страна да се вижда края дето се вика но същевременно да е тиха затова варианта е с колкото мога да събера резонаторни гърнета 

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
днес си махнах средното гърне...
и о чудо катализатора ми е бил изтърбушен още от предишния собственик
сега звука е
само трябва да му свикна, всичко живо се обръща, все едно идва апокалипсис
и не съм съгласен, че качва разхода. някой ако е на противоположното мнение да се обоснове
а и да добавя, сега колата реагира по бързо при подаване на газ, трябва да е замеря скоро
и о чудо катализатора ми е бил изтърбушен още от предишния собственик
сега звука е

и не съм съгласен, че качва разхода. някой ако е на противоположното мнение да се обоснове

а и да добавя, сега колата реагира по бързо при подаване на газ, трябва да е замеря скоро
- Voodoo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм от около 1.5 г. само на задно гърне.Звука е
,ама нали съм млад и си ме кефи.А всички майстори ми казват,че средното спирало огъня,и предпазвало задното от бързо издухване,не знам какви пламъци може вади този мотор ,ама нали така разправят.Затруднявало и излизането на газовете та и за това щяла да върви по-малко.Май обаче скоро ще взимам средно и с права тръба до края(задното е свършило)
П.п.Взлизаш в тунел-БЕЗЦЕННО

П.п.Взлизаш в тунел-БЕЗЦЕННО

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”