Вратите не искат да се отварят голф 3 юби
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вратите не искат да се отварят голф 3 юби
помагаите колеги,когато отключа с алармата централното се задейства и чопчетата се вдигат ватре,но предните две врати немогат да се отворят и се налага да влизам отзаде.когато п;окарам известно време и се оп;равят.от каквжо мойи да е това
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Вратите не искат да се отварят голф 3 юби
spallding написа:помагаите колеги,когато отключа с алармата централното се задейства и чопчетата се вдигат ватре,но предните две врати немогат да се отворят и се налага да влизам отзаде.когато п;окарам известно време и се оп;равят.от каквжо мойи да е това
Очевидно вратите са замръзнали от студеното време следователно копуваш си течен силикон (силиконов спрей) и намазваш уплърнениата на вратите, друг вариант доколкото знам става и с небезизвестното "WD 40".
-
- Автомобил: Vokswagen Pasat B3
- Двигател: PF 1988
Ключалките ти замръзват. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
вд40, спрейчета разни, течен парафин... Подсушаваш уплътненията и ги мажеш обилно със нещо от изброените варианти. Няма да е зле ако ползваш ключалките да ги смажеш и тях. Също е възможно да ти замръзне бравата на вратата. Там най-добре да играе вд-то 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Хитко написа:Също е възможно да ти замръзне бравата на вратата.
То това е проблема

Пък и като са залепнали уплътненията като натиснеш 2-3 пъти вратата навътре леда по гумата се чупи и се отлепват без да се късат уплътнения.
Последна промяна от radi_nrj на Пет 04 фев 2011 12:40, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
само немога да си го представя това натискане на вратата при което леда ще се счупи и вратата ще се отвори
Колегата да маже и уплатненията и бравата за да му е сигурно влизането през вратите а не през багажника 
При мен най-големия майтап беше като ми бе замръзнало парното
и колата направо се мъчешее да изгасне като се пробвам да го пусна 
П.С
Да съм казал че не е вярно? Просто казвам да си намаже и уплътненията! И те залепват! Имал съм случай да ми замръзне и стъклото(ел) и да не иска да се свали... и там ли не е от уплътненията? Аз си мажа всичко за да съм спокоен

При мен най-големия майтап беше като ми бе замръзнало парното

П.С
Да съм казал че не е вярно? Просто казвам да си намаже и уплътненията! И те залепват! Имал съм случай да ми замръзне и стъклото(ел) и да не иска да се свали... и там ли не е от уплътненията? Аз си мажа всичко за да съм спокоен

Последна промяна от Хитко на Пет 04 фев 2011 13:10, променено общо 3 пъти.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
В темата от линка колегата emogar много добре е обяснил защо не се отварят вратите дори и да изглеждат отключени и няма обще с уплътненията. А ти уплътненията, та уплътненията ми проблема е в бравата ама няма кой да чете.
п.с. Т'ва Булгар много мразим некой да ни каже: - Не си прав.
п.с. Т'ва Булгар много мразим некой да ни каже: - Не си прав.

-
- Автомобил:
- Двигател:
нямам проблем с оплатненията на вратите просто дражката като я драпниш и се движи свободно не опава жилото за да се отвори бравата.когато се понапече и тогава успява да опане жилото.от ватре е по сащия начин се едно е скасано жилото така се движи,да ама не е щото като поваржи парното 10-на мин и тогава се отваря
-
- Автомобил:
- Двигател:
и немога да си го обесня какво има общо замразването то не е електронна машинка,нали му п;рилагам механична сила като оп;авам дражката,това жило толкожа ли не се движи
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
spallding написа:и немога да си го обесня какво има общо замразването то не е електронна машинка,нали му п;рилагам механична сила като оп;авам дражката,това жило толкожа ли не се движи
Чети нагоре нема нужда да си го обясняваш... намажи както сме ти казали пък ще видим!
-
- Автомобил:
- Двигател:
напрасках обилно сас това спрейче и нямам проблеми вечи,благодаря за садействието
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”