Проблем с таблото.
-
draganeski
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Проблем с таблото.
Здравейте, колеги. Днес влизам в колата, включвам габарити и таблото си свети нормално. Няма проблеми. Но тръгвам и изведнъж всички светлини в таблото (копчета, ключ за фаровете, километража, парно, касетофон) всичко изгасна. И така беше почти цял ден. Минах през една дупка по някое време вечерта - хоп цъкна се отново всичко започна да свети. Леко след малко се раздруса колата пак - и пак изгасна. И в момента нищо не свети по таблото. Плафона си свети няма проблем. Само по таблото всички лампи не светят. Гледах бушоните - всичко е изрядно. Незнам от какво може да стане така. Ако някой има повече информация по въпроса - ще съм благодарен ако помогне. Мерси предварително 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с таблото.
Остава ти врътката за силата на светене
bobocamaro написа:Остава ти врътката за силата на светене
Раздвижи я малко и виж дали ще светне.
-
draganeski
Врътката е направена така, че таблото да свети най-силно. Днес отново като влязох в колата всичко светеше и потеглих леко се раздруса явно самото табло - отново всичко изгасна. Незнам какъв е проблема, но наистина не е от врътката.
аз си мисля, че може да е от някоя букса на таблото, която е за светлините
може и да е от тая врътка .. върви при някой жичкаджия, ако не разбираш на токове по-добре не пипай сам 
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Пробвай като свалиш таблото откачиш му буксата и я закачиш отново.
Между другото ако се не лъжа имаше и бушон за светлините отвътре който е вързан май към запалката - ама не съм 100% сигурен
- провери (ако има може да се е разместил) .
Предполагам колата е Г3 или ?
Между другото ако се не лъжа имаше и бушон за светлините отвътре който е вързан май към запалката - ама не съм 100% сигурен
Предполагам колата е Г3 или ?
И аз като тебе колега имах такъв проблем и като смених ключа за светлините (30лв) и всичко се оправи.
-
draganeski
Ходих при един жичкаджия и ми каза, че е от ключа за фаровете. Прибрах се и отворих гаража, защото там имам още 4 такива машинки за фаровете. Слагам едната - НЕ свети пак. Слагам другата - Пак не свети. А "майстора" ми каза, че бил сигурен, че е проблема в машинката. Както и да е. Разглобих си врътките на парното, пепелник и т.н. И отзад видях един кабел, който стърчеше. Сложих го на мястото му и всичко светна отново. Проблема - решен 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”