Проблем с пръскалката отзад
Проблем с пръскалката отзад
Имам следния проблем - пластмасовата дюза която насочва водата към задното ми стъкло се счупи и сега пръска към колата зад мен... Тъй като не ми се купува цяла мащинка заради това, се опитвам да го оправя, но не измислям начин. Някакви идей? Дали няма да стане с пръскалка от преден капак и да се залепи по някакъв начин...?
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с пръскалката отзад
Приспособил съм капачка-пръскалка от дезодорант
.Ако намеря начин да кача снимка от апарата-ще го видите.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
В ауто+ съм си купувал и цената е минимална.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Цената на дюзата в Ауто+ е 5лв.
Това е много добре, не знаех, че продават. Само че, как се монтира, развивам гайките на машинката и се освобождава дюзата ли? Те продават за задната чистачка дюза, така ли?
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Дюзата се продава заедно с тръбичката в която влиза. Ако сменяш само дюзата я пъхаш в старата тръбичката на мястото на старата. Ако старата дюза се е счупила така, че не можеш да я изкараш от тръбичката, ще трябва да смениш и тръбичката. Виж това и ако има въпроси след това питай.
viewtopic.php?f=11&t=157039
Последна промяна от Каспър на Съб 06 ное 2010 20:04, променено общо 1 път.
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Приспособил съм капачка-пръскалка от дезодорант.Ако намеря начин да кача снимка от апарата-ще го видите.
колега може ли все пак снимка....интересно ми е как е станало

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Каспър написа:Дюзата се продава заедно с тръбичката в която влиза. Ако сменяш само дюзата я пъхаш в старата тръбичката на мястото на старата. Ако старата дюза се е счупила така, че не можеш да я изкараш от тръбичката, ще трябва да смениш и тръбичката. Виж това и ако има въпроси след това питай.
Само да прибавя към поста на колегата , че двете части се "вклиняват" една в друга в точно определена позиция.
Като я вземеш в ръцете си ще видиш как има процеп , който трябва да си пасне с издатината на "тръбичката"
Дано си ме разбрал , но ако не си , като купищ сам ще разбереш за какво иде реч.
Нещо не мога да се оправя. В комплекта който ми дадоха има пластмасова тръбичка и дюзата. Аз успях да изадя старата и набих новата дюза, трудно влезе, но я зачуках, от което леко се посчупи... Основния проблем е, че пръска по тавана а не по стъклото, нещо не съвпада, но не знам какво.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Става но колкото пъти съм ги регулирал толко пъти са се отрегулирали - божа работа по мое мнение.
Стана, да. За предните знам, но това отзад изглеждаше стационарно, но се оправих, след няколко литра вода... Тая дюза на къде сочи по принцип, на горе ли, в посока на чистачката ли, как?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
TiL написа:При мен е нагоре. На някои коли дузата се върти с чистачката
+1
Да де, за това питам, при мен се върти и си играх полопвин час да нагласям, та сега пръска от ляво на чистачката, движейки се с нея. Не знам защо съм останал с впечатление, че преди си пръскаше на едно място.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”