акумолатор
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
акумолатор
здравйте,мисля че ми се скапа акумолатора на ПОЛО 1,4 60 коня.Несам го пипал от както си купих колата март месец 2007 г.Мислех че е по малак ампераж някаде около 45,55 но се оказа че е 62.но за мен както и друго мнение е много по голям от колкото трябва да е.И затожа искам да попитам някой може ли да ми каже кой е най подходящия ампераж за Поло 1,4 60 коня (44kw). Благодаря предварително
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: акумолатор
Привет колега.Ако колата е с APQ, 44A е акумулатора.Но можеш и 54 A/h да сложиш.Просто да се побере в дупката и да отговарят клемите леви/десни 

-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
да точно така е,двигателя е APQ, благодаря за информацията
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш пр иакумулаторджиите и те ще ти кажат
Иначе, да, скапват се. Аз като купих моятта бях с почти ново МАГНЕТИ МАРЕЛЕ. Отиде за нями година - нещо му се прецакаха клетките. ТОва го приеми за съвет - не си кухпувай МАГНЕТИ ако ти го предлагат.
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега,аз вече взех BOSCH SILVER с три години гаранция,дано нямам проблеми 
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
mania написа:....ТОва го приеми за съвет - не си кухпувай МАГНЕТИ ако ти го предлагат.
Малко не е по темата , но аз съм доволен от Marelli-то си . Карам го 4-та зима .
А преди две години преживя следната случка , направо беше мъртвец :
Една нощ , Голфа съм го закарал за боядисване при един майстор , пред блока му . Паркран си е на 1-ва скорост и на ръчна
) щраква самоволно На сутринта на домашния телефон (тогава все още имах такъв) се звъни , вдига жена ми и след малко ми казва , че ме търсят от полицията
Отивам и какво да видя : около 5м следи от гуми (от ръчната) малко по-нататък забелязах и следи от разтопен калай
. Голфето както си е било на 1-ва и на ръчна , му се включва стартера и то твъгва влачейки задни гуми (ръчната - перфектна После си прибрах акумулатора вкъщи , беше на НУЛА волта ,
. Напрвих му еднократно заряд-разряд и той ме порази с желанието си за живот , сега е на Пасата втора зима и е перфектен .Не съм фен на марката , нито продавам акумулатори , но факта си е факт .
-
oregon
- Автомобил:
- Двигател:
Много филми гледаш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”