Имам сериозен проблем с КАТjavascript:emoticon(':twisted:')
Twisted Evil. Вече два пъти ме връщат от преглед - имал съм дисбаланс на задните спирачки, и на ръчна (над 70%) и на крачна (16-17%). Да ама ходих в сервиза Fulda (срещу Зоопарка), гледаха я на техния стенд (електронен) и показа 6% крачна и 16 % ръчна. Според тях това е в нормата и нянма от какво да се притеснявам. Така че вече не знам какво да правя - като отида пак в КАТ ( за трети път) сигурно пак ще ме върнат, а пък майсторите ми викат, че колата си е екстра.
П.П - Карам Голф 3, 1,6, 93 г.
Така че ако някой може да ми помогне със съвет, ще съм му благодарен
mod edit: zmej - заглавието

ПОМОЩ за КАТ и спирачки
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПОМОЩ!!!
е що пък трябва да ходиш на преглед точно във КАТ ??
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
КАТ
А помощ в КАТ става ли................!?
- Stefanoz
- Автомобил:
- Двигател:
Сега се сетих нещо интересно...Преди 2 години мой познат отива на преглед в КАТ в В.Търново,прехвърля закупена кола..И онези се хващат за спирачките и ръчната му не държала.Човека се чуди какво да прави,щото било към 15 часа и ако не минел същия ден,трябвало и на другия ден пак да плаща.И полицаите го пратили в Фолксваген сервиза..Там вкарали колата и го пратили да пие кафе..След 30 мин. колата била готова срещу...100лв-сменени задни накладки и жило на ръчната.Хваща се за главата и плаща като поп..И тук е най интерестното..Влиза в КАТ и онези му заверяват прегледа,без да погледнат колата
.След известно каране,проверява накладките и ....те станали за смяна.Ха сега де?????

А в КАТ след като те върнаха за спирачките не ти ли казаха "Иди питай някаде как се минава от тук...". Щото при мен случая беше такъв със предната кола....Аз не питах, оставих маса пари за ремонт на ръчна спирачка и така 2 пъти и на третото минаване през КАТ ме пуснаха.....
Това което казва колегата е най-лесния и с минимално хабене на нерви и пари начин.....
Това което казва колегата е най-лесния и с минимално хабене на нерви и пари начин.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”