странен проблем
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
странен проблем
Имам странен проблем.Преди няколко дни голфа(3. 1.8гт.93год.90коня) не можех да го запаля една сутрин щото му падна акумулатора.После го запалих с друг акумулатор и докато си работеше смених акомулатора с моя.От тогава колата загрява до 70-80градуса перката си работи,ама температурата не се вдига от 75 градуса.Другото по странно-едновременно с това държи 1500 оборота като я покарам малко си сваля нормалните 950 оборота,като я загася и я запаля след време пак с паленето се вурсира до 1500 оборота и ги държи трисетина минути докато падне пак на нормалните.Ходих да ми проверят стъпковото мото. оказа се-работи.Проблема с загряването и оборотите е до ден днешен.Моля ви помагайте.... 
Последна промяна от IvanMan на Вто 23 ное 2010 20:57, променено общо 1 път.
Причина: Оправи си заглавието според правилата!
Причина: Оправи си заглавието според правилата!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: странен проблем
Вземи друго арматурно табло, за проба.Опасявам се че след тая намеса старото няма повече да показва вярно.
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
какво е това арматурно табло?Нещо не ми е ясно.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Стрелките за ниво бензин, температура на антифриза, километраж, оборотомер и т.н.Цялото това зад волана е арматурно табло, най-вероятно докато колата е работила без акумулатор се е повишило бордовото напрежение и сега бог знае коя електроника колко го е отнесла.Дано да не съм прав, и да не ми сменяш табла, екута и т.н.

- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
е това какво общо има с високите обороти?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
zigzagzug написа:е това какво общо има с високите обороти?
Вероятно слабия ток е разбутал компютъра...рестарт на компа с нов акумулатор ще ти реши проблема...може би!!!....Другият вариант е от слабия ток да е отишъл датчика за температурата...той е причината за по-високи обороти защото подава инфо за по-ниска температура...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”