И такова нещо ми се случи - изхъркваха скоростите. Отидох на майстор и бях заставен да си купя спирачна течност - бараката не била с жила а с хидравлики. Напълниха казанчето до горе - мъничко взе, но взе. Другата работа била в стелката под педалите - без да зная съм я избутал много напред и е пречила съединителя да се натисне до края.
Някои проблеми имат елементарни решения.
Изхъркване на скорости - решение на проблема
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изхъркване на скорости - решение на проблема
plamenppp написа:И такова нещо ми се случи - изхъркваха скоростите. Отидох на майстор и бях заставен да си купя спирачна течност - бараката не била с жила а с хидравлики. Напълниха казанчето до горе - мъничко взе, но взе. Другата работа била в стелката под педалите - без да зная съм я избутал много напред и е пречила съединителя да се натисне до края.
Някои проблеми имат елементарни решения.
Следствие на това?! Да шофираме без стелки !?
Жив и здрав да си колега!-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
или по често да си проверяваме стелките ни къде се намиратIceHeart написа:Следствие на това?! Да шофираме без стелки !?Жив и здрав да си колега!
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
сори за тъпия въпрос ама ква е тая стрелка
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Стелка ве,не стрелка.
Ми на Ауди стелките се закачат за пода на едни шипчета и каквото и да правиш няма как да я набуташ под педалите,на старите фолксвагени го няма,но може да се измисли нещо! Колкото до колегата дето е писал темата,спирачната течност е трябвало да я смениш,с доливане само временно решаваш проблема + това има и положителен ефект върху спирачките смяната!
Ми на Ауди стелките се закачат за пода на едни шипчета и каквото и да правиш няма как да я набуташ под педалите,на старите фолксвагени го няма,но може да се измисли нещо! Колкото до колегата дето е писал темата,спирачната течност е трябвало да я смениш,с доливане само временно решаваш проблема + това има и положителен ефект върху спирачките смяната!- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”