Накладки Ferbe-добри ли са
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Накладки Ferbe-добри ли са
Здравейте колеги вчера имах много неприятен инцидент , който слава богу завърши благополучно ( на пътя излезе внезапно каруца , аз карах с 50км / ч. и неуспях да спра в резултат на което минах в отсрещното и засякох идващата с/у мен Лада Нива , която слава богу спря да мина аз). Причината за неспирането на Голфа ( Голф2 1.6) се оказаха "наскоро" сложените ( преди 25000 км.) български накладки , които се бяха замазали като огледало . След като се прибрах погледнах накладките и се оказа че са си почти нови , отидох в магазина и ми препоръчаха Ferbe 22лв. . Искам да ви попитам карали ли сте с такива накладки и имате ли впечатления . Ползвах търсачката и там нищо невидях за тях . Вие какви накладки ползвате и какви са им цените.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
продължавам да недоумявам, как ще си заложи човек живота на карта заради 30 лева
Точно преди 2 седмици се ударих, защото не спрях навреме. С възможно най-хубавите дискове, накладки и спирачна течност, нови 4 гуми и пълна профилактика на спирачната система. Но има едно НО - ударих се с 20км/ч и всички сме живи и здрави, но не съм сигурен, ако удара беше с 40 км/ч или 60км/ч какво щеше да се случи на щерката на задната седалка
Извода за мен е, да не се пестят пари за такива неща от които пряко зависи живота ни.

Точно преди 2 седмици се ударих, защото не спрях навреме. С възможно най-хубавите дискове, накладки и спирачна течност, нови 4 гуми и пълна профилактика на спирачната система. Но има едно НО - ударих се с 20км/ч и всички сме живи и здрави, но не съм сигурен, ако удара беше с 40 км/ч или 60км/ч какво щеше да се случи на щерката на задната седалка

Извода за мен е, да не се пестят пари за такива неща от които пряко зависи живота ни.
Последна промяна от musura на Нед 16 юли 2006 14:40, променено общо 1 път.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:продължавам да недоумявам, как ще си заложи човек живота на карта заради 30 лева
Точно преди 2 седмици се ударих, защото не спрях навреме. С възможно най-хубавите дискове, накладки и спирачна течност, нови 4 гуми и пълна профилактика на спирачната система. Но има едно НО - ударих се с 20км/ч и всички сме живи и здрави, но не съм сигурен, ако удара беше с 40 км/ч или 60км/ч какво щеше да се случи на щерката на задната седалка![]()
Извода може да е само един....... и с най-хубавите накладки да караш като не се съобразяваш със собствените възможности и тези на автомобила правиш бум.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”