Тече и това е Гарнитура за капака на клапаните
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
Гарнитура за капака на клапаните
Значи трета гарнитура сменям за два месеца
Тече и това е
Гарнитурата е гумена.Как ли не стягах вече,първата я стегнах докрай - протече.Втората постепенно - протече.Третата пак постепено,като след известно време пристягах тъй като пак сълзеше.Вече и тя няма накъде да се стяга - протече.Капака незнам дали е крив,защото докато си беше с оргиналната гарнитура нямах никакъв проблем,но за съжаление след свалянето на капака веднъж и тя протече.Решил съм да мажа здраво с черен или червен силикон.Какво ви е мнението?Слага ли се на гумена гарнитура силикон и по колко 
Тече и това е - tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гарнитура за капака на клапаните
по всяка вероятност е крив капака и колкото повече го стягаш по лошо ще става все повече ще се криви можеш да намажеш със силикон но на нова гарнитура иначе все едно нищо не си направил и все пак си провери капакаImmortal написа:Значи трета гарнитура сменям за два месецаТече и това е
Гарнитурата е гумена.Как ли не стягах вече,първата я стегнах докрай - протече.Втората постепенно - протече.Третата пак постепено,като след известно време пристягах тъй като пак сълзеше.Вече и тя няма накъде да се стяга - протече.Капака незнам дали е крив,защото докато си беше с оргиналната гарнитура нямах никакъв проблем,но за съжаление след свалянето на капака веднъж и тя протече.Решил съм да мажа здраво с черен или червен силикон.Какво ви е мнението?Слага ли се на гумена гарнитура силикон и по колко
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да разбереш дали ти е крив капака пробвай при следващото сваляне да го сложиш само него без гарнитурата - оно че си покаже
Случайно гарнитурата да си я взел от Оги от Суходол? Питам, защото на мен ми набута такова менте. И както и да я стягам все си тече. Спасението е истинска или хубаво обезмасляване на капака, гарнитурата и главата /там където ляга/ и мазане с топло и маслоустойчив силикон. Мажеш умерено - процедурата я правих в Събота и засега държи. Като сложиш силикона изчакай една нощ без да палиш колата.
Случайно гарнитурата да си я взел от Оги от Суходол? Питам, защото на мен ми набута такова менте. И както и да я стягам все си тече. Спасението е истинска или хубаво обезмасляване на капака, гарнитурата и главата /там където ляга/ и мазане с топло и маслоустойчив силикон. Мажеш умерено - процедурата я правих в Събота и засега държи. Като сложиш силикона изчакай една нощ без да палиш колата.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:59, променено общо 1 път.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:03, променено общо 1 път.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:03, променено общо 1 път.
НА ТИЯ ГАРНИТУРИ ----МАЙСТОР Е ЛЮСИ !!
ТОВА не е реклама ...вече 6 месеца от смената и ...не тече...!!! Постави я с чувство и чалъм ....
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
То и моят си тече... абе не много но блажнее така
. Слагах коркова и след 2-3 месеца протече, после пак си сложих италянската гуменарка ( тя като нова бре
) и пак протече.. абе ба* съм го.. нека тече там... така черен мотора по- ме кефи
. Масло грам не губя. Единственият проблем е че тече откъм колекторите и като запаля докато се изпари стеклото се масълце мирише малко на тунджа ( та избягвам да пускам вентилатора първите километър-два.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:koki_folza написа:Данеби да има изкривяване на капака . Щом прокапва от едно и също място има някаква причина , явно неможем да бедим само гарнитурите . Опитай се да я откриеш ще стискам палци . Сепаратора който е на капака на клапаните чистил ли си го , моят се беше запушил .
2 капака съм сменил...
Колега, крива ти е главата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”