питане
-
STANKO_ZL82
- Автомобил:
- Двигател:
питане
Колеги здр имам ГОЛФ3 2000К 115К.С. и искам да попитам като стана студено започна да вклиучва по-трудно като е студен сутрин, а като зегрее се оправя започва да вклиучва лесно. Благодаря ви предварително.
Последна промяна от IvanMan на Пет 10 дек 2010 20:59, променено общо 1 път.
Причина: Оправи си заглавието според правилата!
Причина: Оправи си заглавието според правилата!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: питане
Смени маслото в кутията, колега. В autodata е точния литраж, не го помня. Вискозитета е 75W90, синтетично.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане
Бре до колкото съм чувал, не е много удачно да сменяш масло на скоростите, но всеки знае различно!
Примерно може да долееш докато е в нормите, и ако тогава не вкл. потърси проблема на друго място!
Ако скоростите са проблем, те сами ще си кажат! Почват да Пеят!
При мен е така, рано сутрин, скоростите влизат малко по-трудно, особено 4-та!
Когато покарам колата и ги разчагъртам, се оправят!
Но изгъся ли колата, все едно нямам скорости, сякаш са ми сложили други скорости от Рали кола, намирам поне 10 предавки който не съм знаел че имам
Запаля ли колата, всякаш някой доло под колата ми сменя скоростите, сигурно се крие в канала в гаража!
Сериозно, колега иди на сервиз, ние тука само те заблуждаваме и накрая може да се окаже че имаш проблем и да останеш без скорости!
Примерно може да долееш докато е в нормите, и ако тогава не вкл. потърси проблема на друго място!
Ако скоростите са проблем, те сами ще си кажат! Почват да Пеят!
При мен е така, рано сутрин, скоростите влизат малко по-трудно, особено 4-та!
Когато покарам колата и ги разчагъртам, се оправят!
Но изгъся ли колата, все едно нямам скорости, сякаш са ми сложили други скорости от Рали кола, намирам поне 10 предавки който не съм знаел че имам
Запаля ли колата, всякаш някой доло под колата ми сменя скоростите, сигурно се крие в канала в гаража!Сериозно, колега иди на сервиз, ние тука само те заблуждаваме и накрая може да се окаже че имаш проблем и да останеш без скорости!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”