боя голф 3 цена ?
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
боя голф 3 цена ?
Здравейте колегите
четох малко но явно не достатъчно и въпроса ми е колко пари ще излезне цялостно боядисване на моя черен г3 {в гаража има снимки} моля някои който знае горе доло да каже.

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Re: боя голф 3 цена ?
Колега за мойто Венто,преди една година дадох 800лв.Но не съм доволен от майстора който ми боядиса колата,защото за тези пари ми боядиса:Два предни,два задни и праговете.Хем ги беше пълнил със смола и всичко както трябва да се направи.Реално след това съм питал колко е цената другаде и са ми казали за тия пари и малко отгоре ще ти я боядисаме цялата.Значи говорим за цялостно боядисване около 800-1000лв.Много зависи как ще ти я боядиса самия майстор,а за цената кой както иска така работи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото успеят да ти смъкнат..и винаги ще има още едни 100лв.отгоре.В София са безбожници,затова ще си я карам "ошмулена",това си има и някои предимства 
Ама там някъде..100-до 140 на детайл(брой сега колко детайла имаш).Капак=детайл,калник=детайл,...огледалце...

Ама там някъде..100-до 140 на детайл(брой сега колко детайла имаш).Капак=детайл,калник=детайл,...огледалце...

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
даа колеги прави сте точно днес с това се занимавах проверих тук там и установих че към 1000 лв че дори и повече.Като се замисля са много пари в днешно време и дори да ги дадеш пак някой смотан п***л ще го хване яд и ще я прецака пак.Давам пример прибирам се снощи мотках се насам и натам бях я мил на ОМВ всичко перфе паркирам я пред блока на 10 метра от входа ставам сутринта и кво да вида
някой простак с цип или копчета или нз кво се подпрял на предния капак и е направил лайна.. И сега си мисля че дори да я боядисам цялата пак ще се намери някои тапак да я повреди нещо..
Но пък и така не ми харесва защото има и други драскотини по боята а най мраза да е надраскана мн си я обичам и мн ме е яд като някои напрай някоя мизерия 

- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
stigaawee написа:даа колеги прави сте точно днес с това се занимавах проверих тук там и установих че към 1000 лв че дори и повече.Като се замисля са много пари в днешно време и дори да ги дадеш пак някой смотан п***л ще го хване яд и ще я прецака пак.Давам пример прибирам се снощи мотках се насам и натам бях я мил на ОМВ всичко перфе паркирам я пред блока на 10 метра от входа ставам сутринта и кво да виданякой простак с цип или копчета или нз кво се подпрял на предния капак и е направил лайна.. И сега си мисля че дори да я боядисам цялата пак ще се намери някои тапак да я повреди нещо..
Но пък и така не ми харесва защото има и други драскотини по боята а най мраза да е надраскана мн си я обичам и мн ме е яд като някои напрай някоя мизерия
Да,човече,за съжаление живеем в Булгаристан!И моята е с лош външен вид,но да дам пари,колкото за още половин тройка,не,мерси.Като нямаме културата на една Холандия или Дания да речем,сме обречени да си ги караме ошмулени,както каза колегата по-нагоре.По-важното за мен,е да ми е здрава технически колата,отколкото да има хубав външен вид.Естествено,че всеки иска комбинацията от двете,но пак стигаме до Българската простотия!

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега много си прав но аз имах тая комбинация от лачена кола и здрава но просто хората явно ме мрзят и завиждат като видят някоя гледана кола решил съм да дебна кой прай тия работи с едни фр. и който се покаже с трабата в главата и съм им ..... майката. То тия работи така се решават като са прости ше си носят последствията

- Nenchef
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм се заканил да боядисам гуфи но като се сетя ,че на този период това 800 лева е абсурдна цена след като повечето хора караме коли за по 1800-2000 лева...
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Така е колеги.За това ще си караме колите които имаме.Няма да ни пука много и това е.
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
да в крайна сметка се примиряваме и тфа е 

- morski_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Тия суми дето ги говорите от порядъка на 800 - 1000лв за пребоядисване са прекалено високи. Говорим разбира се, че колата не е с нагънати ламарини, няма дупки и цялата работа се свежда само до пребоядисване. От месец обикалям в Бургас за Сеат-а на брат ми, черен е и той и най-високата оферта, която получих беше 750лв, като в тази цена влизаха и допълнителни ремонтни дейности. На други места цените бяха по-ниски. Доста са свалили цените, човек трябва да се пазари само 

- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
Зависи от много работи най-вече зависи от майстора и добрата му ръка (колко материал ще изхаби) другия важен фактор е подбора на боя качество цена всеки търси възможно най-евтиното но те хората са го казали хубавото струва пари
П.П. Едно хубаво качествено боядисване с нужната подготовка и хубава боя си отива към 2*** лв на който му се струва нереално може да се консултира с някой истински бояджия. Това ще ти я боядисам за 500лв. си е отбии номер но върши работа зависи кой какъв резултат иска
П.П. Едно хубаво качествено боядисване с нужната подготовка и хубава боя си отива към 2*** лв на който му се струва нереално може да се консултира с някой истински бояджия. Това ще ти я боядисам за 500лв. си е отбии номер но върши работа зависи кой какъв резултат иска
- Nenchef
- Автомобил:
- Двигател:
Мхм но ,ако човек си купи сам материала и остане само боядисването от бояджията ще е сравнително по евтино.
- morski_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата sharik не знам за какви бои говори за тези 2***лв, трябва да са нещо уникално за супер скъпи автомобили. Все пак на повечето от нас колите са старички и такива суми са нереални. А колкото до майсторлъка тя цената при всеки си е една, въпроса е какви материали ще се влагат. С добро качество материали цената не е чак 1000лв. Или може би беше преди, сега в моя район както ги е хванала кризата се навиват за доста по-малка печалба от преди.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”