проблем с голф 2 карбуратор
проблем с голф 2 карбуратор
здравейте колеги.имам следния проблем с голф 2 1.8 карбуратор вакуумен.от известно време започна да работи нестабилно на празен ход като оборотите падат и до около 500 и почти аха да угасне.също така понякога и в движение като изключа от скорост гасне.закатах го на маистор и уж му сменял някакви вакуумни маркучета ,но колата още поече се влоши като започна направо да си гасне винаги като изключа от скорост/т.е се влоши.във високите обороти си върви добре и има мощност.карам я само на бензин.предварително ви благодаря за съветите
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: проблем с голф 2 карбуратор
Нямаш ли винт за празните обороти.
Другия вариант е соленоида който пуска горивото на празен ход да си заминава - да не отваря добре.
На момента това ми хрумна
Другия вариант е соленоида който пуска горивото на празен ход да си заминава - да не отваря добре.
На момента това ми хрумна
Махни капака ,когато е загряла и виж клапата на смукача къде е(отворена/затворена).
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
По-скоро си провери тампона на карбуратора (взимаш спрей за карбуратори, палиш колата и пръскаш долу в основата на карбуратора - ако почне да вдига оборотите на празен ход - начи си е заминал).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”