Ситуацията е следната,в момента карам голф с пб двигател и поради проблеми с компютара(като пуснеш нещо ел дигаше волтажа на моторчето и не го свалше и даржеше високи обороти) го смених с такаф от пф но днеска се сетих че всъщност пф има и ламбда сонда а пб-то няма проблем ли е ?
И защо както колата си ми работи нормално некви 900 оборота(с пф ския комп) след това само като сменя компютъра с комутатора от пб и колата полудява и държи 3500 оборота и няма как да ги свалиш дори като откачиш моторчето за празен ход?
Колата е на газ рекох да го пробвам на бензин но току що разбрах че регулатора е заминал,
някой може ли да ми обясни от какво се получава така без да пипам нищо сиг дава някакъв зверски аванс ?
Разлика между ПФ и ПБ
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разлика между ПФ и ПБ
Явно в компа ти е проблема.Иначе разликата мисля беше само сондата от към електроника.Ако е на бензин сигурно ще работи в някъв зададен режим все едно е откачена сондата което не е добре,но на газ не мисля,че ще имаш някъв проблем с този комп.
Re: Разлика между ПФ и ПБ
имам 2 компа от пб-то единия си е тоя дефектния дето като пуснеш нещо ел и му се дигат оборотите а другия си беше ок,другото което е че примерно с пфския комп на празен ход нещо плете и не работи като хората а като сложа комп от пб без моторче за празен ход колата работи уникално
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”