здравейте,
аз съм нов : ) не особено разбиращ
голф 3 "95 двигател бензин 1.8 75кс AAM моноинж. негазифициран
проблемът е следния:
на ПХ и на ниски предавки 1,2 че и 3та оборотите играят. вдигат се рязко, после пък намалят. и на загрял и на незагрял двигател се получава. някой ден не се усеща, но повечето пъти е така.
преди поне един месец ми изпадна половината ауспусна система от връзката където е катализатора (м/у двиг и катализатора) последва рязане и заваряне при майстор, продухване на катализатор. сега предполагам е възможно нещо там пак да е издало багажа. възможно ли е да смуче въздух от някъде там и да обърква ламбда сондата ... и така да играят оборотите? минавах комп. диагностика - няма грешки. някакви идеи?
благодаря!
играещи обороти / гаснене - голф 3 AAM 1.8 бензин
-
orlin4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: играещи обороти / гаснене - голф 3 AAM 1.8 бензин
Колега имам същия проблем, а при мен резонаторното гърне е цялото изпокъсано. Сега събирам финанси и като го сменя се надявам да се оправи и ще ти кажа така че е възможно според мен да е от проблемите ти в изпускателната система.
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
orlin4ooo написа:По скоро проверете тампона на моното,

- bizona777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега преди да тръгнеш към изпускателната система ако ти е възможно намери си от някой стъпково моторче и пробвай с него след това провери уплътненията около моно инжекцията и всички вакуми ако пак има същия проблем търси го по системата надоло или около ламбда сондата виш за прекъснати кабели по нея и така нататък.Пиши какво се е оказало

-
harv3s7er
- Автомобил:
- Двигател:
за сега проблемът може би е решен - оказа се жилото на газта (хлабаво). съмнително да е само това. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”