и запалих колата за 10-20 секунди, и тъй като капачка над маховика никога не съм имал вътре е влезнало 100-200гр масло от двг. ще стане ли нещо на съединителя и дали това масло ще "изветрее"?масло зад маховика
- dannaz
- Автомобил:
- Двигател:
масло зад маховика
здравейте колеги, извадих датчика на маслото и забравих че не съм сложил новия
и запалих колата за 10-20 секунди, и тъй като капачка над маховика никога не съм имал вътре е влезнало 100-200гр масло от двг. ще стане ли нещо на съединителя и дали това масло ще "изветрее"?
и запалих колата за 10-20 секунди, и тъй като капачка над маховика никога не съм имал вътре е влезнало 100-200гр масло от двг. ще стане ли нещо на съединителя и дали това масло ще "изветрее"?- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: масло зад маховика
И сам ще разбереш,ако започне да буксува Съединителя!Оправя се с пръскалка за прозозци,но пълна с бензин!При запален(и студен двигател) един натиска и отпуска съединителя,а друг от вън пръска в отвора за маховика!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах подобен случай! В системата на съединителя Умни майстори, бяга изпуснали малко киселина за кенефи в последствие когато отидох да си взема колата, съединителя беше залепнал!
Оставих пак колата, и след 10 минути ми бяха оправили колата, до ден днешен няма проблем!
Според мен няма да имаш проблем!
Оставих пак колата, и след 10 минути ми бяха оправили колата, до ден днешен няма проблем!
Според мен няма да имаш проблем!
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не е имало време да се накисне феродото на диска,при въртене на маховика всичко ще се изхвърли в "камбаната",от центробежните сили,даже трябва да прокапе между скоростите и мотора.То бензин за разтворител да пръснеш..добре,ма да не пламне нещо,по-добре обезмаслител някакъв-като Меглио..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”