Ключ за Голф 4
- venci_guitar
- Автомобил:
- Двигател:
Ключ за Голф 4
Здравейте Колеги. Сигурно въпроса ми е много тъп, но.... Когато ми докараха Голфа, имаше само един ключ. Попитах на едно място за дубликат и от там ме застреляха с цена 150 лв. Казаха ми че за 98г е евтин, но за 99 имало някакъв чип и за това цената е такава. Та въпроса ми е къде в София мога да изкарам още един на по-сносна цена. Благодаря
Re: Ключ за Голф 4
venci_guitar написа:Здравейте Колеги. Сигурно въпроса ми е много тъп, но.... Когато ми докараха Голфа, имаше само един ключ. Попитах на едно място за дубликат и от там ме застреляха с цена 150 лв. Казаха ми че за 98г е евтин, но за 99 имало някакъв чип и за това цената е такава. Та въпроса ми е къде в София мога да изкарам още един на по-сносна цена. Благодаря
Аз на твое място бих сменил ключове и всичко обаче, щото по default има 2 ключа с дистанционно и 1 пластмасов без в комплект... знаеш ли в кой са другите ключове..... особено ако си я взел от БГ.
А и нали знаеш че ако нямаш (изгубиш) ключа за колата - КАСКОто ти не важи
- venci_guitar
- Автомобил:
- Двигател:
- radoslav414
- Автомобил:
- Двигател:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
venci_guitar написа:... на по-сносна цена...
Дефинирай "по сносна" и също така имаш ли ПИН кода?
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
venci_guitar написа:Здравейте Колеги. Сигурно въпроса ми е много тъп, но.... Когато ми докараха Голфа, имаше само един ключ. Попитах на едно място за дубликат и от там ме застреляха с цена 150 лв. Казаха ми че за 98г е евтин, но за 99 имало някакъв чип и за това цената е такава. Та въпроса ми е къде в София мога да изкарам още един на по-сносна цена. Благодаря
Мен ако питаш ходи си вади 1 ключ че ако го загубиш тоя или го счупиш не ми се мисли , моя е сгъваем , купих си за 50 лв оригинален донесен от германия , имах ампула (пласмасовия ключ) та свалих оня чип(от немския ключ) взех от ампулата и го сложих + 1 заготовка т.е металната част на ключа 40 лв и ми излезе 90 лева .
П.С. А и ако не знаеш кода на ключа се сваля таблото за да се вземе инфо за обучението на новия ключ и да не ми се разкърца таблото се отказах и взех чипа от ампулата всичко при мен стана за 10 минути . Успех!!!!!!!!!!!!
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
junakov, мога ли да те попитам някой неща по сглобяването на ключ. Аз когато си купих колата ми я дадоха с един ключ и аз като Вас реших да си направя дубликат. Аз съм с Бора 2000г. с ключ-сгъваем с чип или както им викат джамбазите КРИПТО. Аз смятам да си купя друг ключ подобен на моя и да го нагодят тука (в БГ) към моята кола. Според мен моя ключ е 433MHz, а виждам в нета че има и 434MHz. Има ли проблем ако си взема с друга честота и дали има нчаин да стане цялото това нагаждане с дубликат на чужд ключ. Благодаря Ви предватително.
RESPECT.
RESPECT.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alexkoleff написа:junakov, мога ли да те попитам някой неща по сглобяването на ключ. Аз когато си купих колата ми я дадоха с един ключ и аз като Вас реших да си направя дубликат. Аз съм с Бора 2000г. с ключ-сгъваем с чип или както им викат джамбазите КРИПТО. Аз смятам да си купя друг ключ подобен на моя и да го нагодят тука (в БГ) към моята кола. Според мен моя ключ е 433MHz, а виждам в нета че има и 434MHz. Има ли проблем ако си взема с друга честота и дали има нчаин да стане цялото това нагаждане с дубликат на чужд ключ. Благодаря Ви предватително.
RESPECT.
Да става тези мегахерци са за алрмата фабричната на фв т.е. да ти работи дистанционното но за чипа няма никакво значение успех
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
junakov до колкото разбирам от теб чиповете са еднакви на всички голф четворки само ключа е друг?
Защото и моята кола я взех с един ключ и немисе даваха 180лв.за втория.Аз си направих копие на ключа за 25лв. и сега си мисля дали ако взема от моргата някой ключ и по-специано чипа му няма да мина по-тънко?
А данесе окаже че чипа нестава и да изгоря с 50-60лв.за този от моргата
Защото и моята кола я взех с един ключ и немисе даваха 180лв.за втория.Аз си направих копие на ключа за 25лв. и сега си мисля дали ако взема от моргата някой ключ и по-специано чипа му няма да мина по-тънко?
А данесе окаже че чипа нестава и да изгоря с 50-60лв.за този от моргата
Хорица в оригиналното дистанционно за аларма на VW освен ключа има 2 неща - дистанционното, което се обучава на съответна честота за да отключва и заключва колата и съответнок да активира и деактивира алармата И чип за имобилайзера, който е съвсем друга история!
Как се обучава/програмира той - не знам, но ако нямате ПИНа който върви към оригиналната връзка ключове хич няма да минете тънко...
Как се обучава/програмира той - не знам, но ако нямате ПИНа който върви към оригиналната връзка ключове хич няма да минете тънко...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”