1,6 АБУ венто
и на газ и на бензин тая сутрин държеше много ниски обороти,ама много ниски,едвам не гаснеше.това го прави вече няколко пъти,ама за малко - 5мин.тая сутрин обаче доста продължи и я закарах на диагностика.имаше грешка в моторчето за празен ход.изчистиха я и сега е ОК.въпроса ми е дали се е оправило напълно това или май ще трябват 300 кинта за ново моторче.

моторче за празен ход...
Re: моторче за празен ход...
само с почистване на "грешките "не става! иска се и почистването му /на моторчето / и още куп неща докато се стигне до изхвърлянето му!потърси правилния майстор!
решено - моторче ХОФЕР - 128 лв с 6 крачета.кажете нещо за тая марка щото бош е 210 кинта
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
колега имах сащия проблем и го реших с ново бош 198 лв
един колега бе6е слагал някакво италиянско 130 лв и след 2 месеца здаде багажа и сложи бош 

- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако говориш за стъпковия мотор намери си от някоя морга няма нужда от чисто нов аз до 2 седмици имах проблем точно с тази част взех си моторче от един колега от форума и за сега сичко си е наред. В морга ми искаха 80 лв същото на бош но е скъпо за 50 лв може да си намериш.
- basata-user
- Контакти:
не се лъжи колега аз взех парвия пат от морга 60 лв смених го взеха ми 30 лв за диагностика станаха 90лв след 2 месеца здаде багажа и дадох 200 и си реших проблема поне за 250 000 км на пред 

колеги,аз си взех ново - ХОФЕР-128 лв.исках да ми кажете нещо повече за тая марка.добро ли е или не
- basata-user
- Контакти:
ако е италианско се моли да излезне читаво 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”