Странен проблем със задната чистачка на Голф 3
Странен проблем със задната чистачка на Голф 3
Колеги вчера ато заваля снега и цял ден из града си ползвах чистачките... В един момент обаче задната я видях в огледалото че спря да се движи а пък моторчето се чува че върти... Слязох раздвижих я на ръка,направи си оборота и спря на следващия оборот почна стигна до някъде,избръмча и спря като моторчето се чува че работи и върти,което ме навежда на мисълта че не моторчето е изгоряло а има някакъв механичен проблем... Някой има ли идея какъв е проблема???? Че нещо не ми се купува друго без да съм сигурен че е за смяна
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Re: Странен проблем със задната чистачка на Голф 3
Отвори кората отзад и разгледай,можев да се е откачило нещо.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам, че е превъртяла оста на рамото на чистачката. Гледано отвън трябва да има пластмасова капачка, свали я и се опитай да стегнеш гайката. Ако това е проблема внимавай в какво положение на рамото стягаш щото после чистачката може да тръгне да чисти задния номер, а не стъклото.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Търси си друга машинка,защото на тази са и изронени зъбите на голямото пластмасово колело,зацепено в червяка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
еднакви са и лесно се сменят ама провери дали не ти е се е откачило нещо или да има нещо строшено прове иначе ремонта там е лесен и може да се каде достъпен
Мерси колега....чудя кво може да се откачи ей така от нищото по равен път ама.... ще проверя... мерси за инфото
Не ме е мързяло,дори го изчистих просто през целия ден валеше, а аз бях из града в колата и гледах назад че навалява по стъклото но малко и чистачката която не е спирала да работи целия ден го чистеше чак да е било много и да се е мъчила.... не мисля... но пък и аз не знам колко й е хала...
Ще я сменям щото без задна чистачка е голяма мъка на тея хечбеци
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”