голф 2 - както карам се носи насам натам
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Напълно възможно е!
Опитай се да уточниш коя част от колата ти е нестабилна. По този начин ще насочиш усилията си по-конкретно.
Мисля, че ще е много тругно някой да ми покаже VW (а и не само) на над 6 г., на който да са му здрави тампоните на задния мост. Това веднага значи яко люшкане на задницата. Ама яко!
Същото се случва и при изпуснали амортисьори.
Ако носенето е главно отпред, погледни за омасляване по предни амортисьори.
Тампоните и лагерчетата ако са заминали също си оказват влияние.
Но лично при мен най-голямо люшкане съм имал при ненаправен страничен наклон на предните колела. Ейиии... няма вкарване в пътя, братче! Оправя се на читав стенд.
А ако е наистина читав стендаджията, той ще ти погледне и тампоните на носачите, шарнирите и накрайниците и ако прецени, че са сдали багажа, ще откаже да ти вземе парите (защото ще си е чисто обирджийство!)
Поне тук, в Пловдив, на 3 места са ми отказвали центровка, преди да си оправя я шарнир, я маншонче някое подозрително...
Опитай се да уточниш коя част от колата ти е нестабилна. По този начин ще насочиш усилията си по-конкретно.
Мисля, че ще е много тругно някой да ми покаже VW (а и не само) на над 6 г., на който да са му здрави тампоните на задния мост. Това веднага значи яко люшкане на задницата. Ама яко!
Същото се случва и при изпуснали амортисьори.
Ако носенето е главно отпред, погледни за омасляване по предни амортисьори.
Тампоните и лагерчетата ако са заминали също си оказват влияние.
Но лично при мен най-голямо люшкане съм имал при ненаправен страничен наклон на предните колела. Ейиии... няма вкарване в пътя, братче! Оправя се на читав стенд.
А ако е наистина читав стендаджията, той ще ти погледне и тампоните на носачите, шарнирите и накрайниците и ако прецени, че са сдали багажа, ще откаже да ти вземе парите (защото ще си е чисто обирджийство!)
Поне тук, в Пловдив, на 3 места са ми отказвали центровка, преди да си оправя я шарнир, я маншонче някое подозрително...
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
може да е макферсон тампона горе - мойта така одеше из пътя наляво надясно преди да ги сменя, сега си е 6 - ама ония к'ви бяха станалииии малеее целите подпухнали и се рони гума и ламарина -чудни чудни така че и ти може да си така
Re: голф 2 - както карам се носи насам натам
birgo написа:Карам голф 2 и както карам се носи насам натам
Оправих го
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”