Карета проблем
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Карета проблем
Здравейте колеги. Значи и двете ми външни карета са разбити и маншоните скъсани. Тракат много яко и на ляво и на дясно. Но вече почна и на прав път да тракат. Давам газ като ускорява не тракат като пусна газта и съм на скорост тракат. Натискам съединителя и тракането изчезва , което доказва ,че са каретата. Искам да питам дали не ми са се разбили и вътрешните карета ? И дали някой може да ми каже някаква ориентировачна цена за каретата ? Или пък дали някой няма за продан ? Голф 2 1986 1,6 дизел 

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Карета проблем
Трябва да се свалят полуоските; да се разглобят вътрешните карета и да се видят.
За външните е ясно.
За външните е ясно.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Няма логика при натиснат съединител да не тракат - ориентирай се към тракане откъм скоростна кутия или самия съединител 
- KadROo
6669 написа:Няма логика при натиснат съединител да не тракат - ориентирай се към тракане откъм скоростна кутия или самия съединител
Еи тука направо ме разби

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:6669 написа:Няма логика при натиснат съединител да не тракат - ориентирай се към тракане откъм скоростна кутия или самия съединител
Еи тука направо ме разби![]()
Колегата е прав, и не е хубаво да му се подиграваш! И в мой проблеми е познавал ! Вместо това иди и провери съединителя, може да е аксиалният лагер! Каретата ако тракат направо ще си тракат постоянно!

- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
KadROo написа:Здравейте колеги. Значи и двете ми външни карета са разбити и маншоните скъсани. Тракат много яко и на ляво и на дясно. Но вече почна и на прав път да тракат. Давам газ като ускорява не тракат като пусна газта и съм на скорост тракат. Натискам съединителя и тракането изчезва , което доказва ,че са каретата. Искам да питам дали не ми са се разбили и вътрешните карета ? И дали някой може да ми каже някаква ориентировачна цена за каретата ? Или пък дали някой няма за продан ? Голф 2 1986 1,6 дизел
Kолега, ако си открил проблема би ли го споделил, защото аз имам същия проблем, но с г3 и никой не може да каже какво е. И един въпрос-на всички скорости ли го има тракането и кога се променя честотата при различните обороти на двигателя или при различните обороти на колелетата. При мен е при раличните обороти на двигателя без значение от предавката. Моля те напиши какво точно е след като го оправиш защото всякакви решения чух от мн. хора, а нямам пари за основен ремонт и искам да знам какво точно да сменя.
- KadROo
И при мен е при различните обороти на двигателя
Няма значение от предавката... какъв основен ремонт те гони
нещо дребно е ,но не знам сега е и зима... мисля , че се вътрешни карета. Не е съединител щото ми е нов. Като се пооправи времето аз ще си сменя вътрешни и външни карета сега в снега нямам и гараж нямам къде да я разковача... Не можете да кажете , че щом съм на свободна и не тракат значи не са карета ,защото като съм на свободна не ги ТОВАРЯ ! Тракането се усилва повече на баир... На прав път почти го няма.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
абсолиутно съ6ия проблем е и при мен. но ми прави впе4атление 4е 4естотата на тракане не се променя от разли4ните обороти на колелетата а ако са карета би трябвало при 40км и при 80 звукът да е съвсем друг,а то не е така, променя се при 1000 или 2000 оборота на двигателя. цифрите са примерни. а понякога спира, карам по абсолиутно еднакъв на4ин , товаря колата еднакво по4ти всеки ден а то един ден трака друг не. а за основия ремонт имах пред вид 4е ми казаха по разни сервизи 4е трябва да понат от лагери на колелетата през съеденител и накрая скоростна кутия докато отккрият проблема. аз съ6о нямам гарай но след празниците 6е взема под наем и 6е я разглобя и като ооткрия какво то4но е 6е пи6а ре6ението на проблема
Последна промяна от radotom на Пон 20 дек 2010 8:17, променено общо 1 път.
Причина: 4 и 6 са цифри, не букви!
Причина: 4 и 6 са цифри, не букви!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”