Дайте съвет колеги

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Дайте съвет колеги

Мнениеот Kovach » Пон 20 дек 2010 20:23

Предлагат ми Golf 3 1.8 бензинов (с турбо,лята джанта,спортно окачване,тунинг фарове и стопове) за Vento-то.Някой ако кара такъв Golf (с турбо),нека да пише.Интересува ме дали да правя бартера,и колко му харчи golf-a.
Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: Дайте съвет колеги

Мнениеот Marto_VN » Пон 20 дек 2010 20:31

Аз ако съм никога няма да дам вентото за голф - няма логика според мен.
Имай предвид ,че турбината е слабо място.. и струва доста парици.. за тоя голф ,ще е поне едни 400-500 лева
Още повече вентото е доста по стабилна кола.
Не гледай спортните глупости-гледай да си купиш издържлива кола и да не хвърляш после много пари за ремонти.
Имай в предвид ,че спортното окачване е по скъпо от нормалното и ако ремонтираш .....
Но все пак всеки сам си решава..
Още повече щом голфа е така накичен - спортно. Смятай го на 100% ,че тая кола е юркана яко и изтезавана - не и давам много живот без ремонти според мен..

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 20 дек 2010 20:34

Kovach написа:???

Лесен е отговора, тЮнинг и въпрос за разхода.....не се вързва, разбираш ли?

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 20 дек 2010 20:35

Кое не разбра? Цялата тема за мен е от типа "Искам турбо, ама с колко ще ми се вдигне разхода" , " Да си сложа ли 15 цолови джанти?" и т.н. Като искаш да ти "бяга" колата ще наливаш като болен БЕНЗИН и то не 95!!!

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Пон 20 дек 2010 20:37

Marto_VN написа:Аз ако съм никога няма да дам вентото за голф - няма логика според мен.
Имай предвид ,че турбината е слабо място.. и струва доста парици.. за тоя голф ,ще е поне едни 400-500 лева
Още повече вентото е доста по стабилна кола.
Не гледай спортните глупости-гледай да си купиш издържлива кола и да не хвърляш после много пари за ремонти.
Имай в предвид ,че спортното окачване е по скъпо от нормалното и ако ремонтираш .....
Но все пак всеки сам си решава..
Още повече щом голфа е така накичен - спортно. Смятай го на 100% ,че тая кола е юркана яко и изтезавана - не и давам много живот без ремонти според мен..

Благодаря колега,и аз като се замисля не искам много да правя бартера.Доволен съм от Vento-то.Не гледам колко е накичена и какви спортни глупости има,просто описах какво ми дават и искам съвети :) Между другото,колата не е юркана,карана е от мацка,вече...7 години :)
Колкото до Бармана,отговорих ти и на теб колега.Не искам турбо и някви спортни истории,няма да ходя по гонки.Просто споделям какво ми предлагат и искам съвет. :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 20 дек 2010 20:38

Колегата Marto_VN много добре се изрази, само мога да добавя, че хубавите автомобили не се продават нито се бартеросват, а се карат до дупка! Не се прецаквай сам, щот сам каквото си направиш целият форум да събереш неможе да ти го направи!
Все едно да трампиш Муле за куче!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 21 дек 2010 16:07

Kovach написа:Предлагат ми Golf 3 1.8 бензинов (с турбо,лята джанта,спортно окачване,тунинг фарове и стопове) за Vento-то.Някой ако кара такъв Golf (с турбо),нека да пише.Интересува ме дали да правя бартера,и колко му харчи golf-a.
Благодаря предварително :)

Пич, Голф 3 1,8 Турбо не се е произвеждал никога. Ако колата наистина е 1,8 Турбо мотора е от друга кола и е много важно какъв е мотора.

И вземи си оправи заглвавието на темата съгласно правилата на форума death

Потребителски аватар
ozyrus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ozyrus » Вто 21 дек 2010 20:01

IceHeart написа:Голф 3 1,8 Турбо не се е произвеждал никога. Ако колата наистина е 1,8 Турбо мотора е от друга кола
:да:

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Сря 22 дек 2010 6:44

Не е произведен така,а турбото е добавяно след това :) Както и да е,отказах се и няма да го вземам :) Заключете или трийте темата.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”