Перката на радиатора
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
Перката на радиатора
Преди малко откачих буксата която е закачена за самата перка.В нея влизат три кабелчета и излизат три обувки(женски).Да,обаче на буксата на самата перка излизат 2 пластини.Като се гледа отгоре първата вдясно липсва
Това нормално ли е или просто е отчупена при слагане или е сменена перката и е сложена от друг модел.Имам съмнения,че не ми включва бавната скорост,дали там е причината и въобще какво е станало 
Датчика ти е горе в дясно на радиатора лесно ще го видиш и се развива с 29 мисля камък който много трудно се намира.Сваляш и бързо гледаш на него си пише на колко градуса се пуска перколяка.
1-ва ми е на 95 2-ра на102 но ако е 82-92значи наистина си с една степен но това да не те притеснява не е болка айде и успех
1-ва ми е на 95 2-ра на102 но ако е 82-92значи наистина си с една степен но това да не те притеснява не е болка айде и успех
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Да при мен беше така АЕЕ. Миналата година взех нов вентилатор с 2 скорости 98 лв 3кабела.Датчика беше за 1 степенна перка.Смених го - 15 лв.
Koрекция и при мен има 3 кабела , но старият датчик и изгорелият ел.мотор бяха за 1 степен.
Koрекция и при мен има 3 кабела , но старият датчик и изгорелият ел.мотор бяха за 1 степен.
Последна промяна от kris11 на Чет 27 юли 2006 17:17, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
imedarov написа:kris11 написа:Да при мен беше така АЕЕ. Миналата година взех нов вентилатор с 2 скорости 98 лв 3кабела.Датчика беше за 1 степенна перка.Смених го - 15 лв.
А за мен перката в Юнито е 445лв![]()
В Шкода е 240лв, но я нямат налична и ще си я чакам три седмици.
Ба си цифроманията
С какъв диаметър ти е перката. да не би да има ремъчна шайба и с ремък да предва двигението на 2 ра перка. Аз я взех от Антония от Пловдив. Беше писала тук във форума. Ето ти номера свържи се с нея 0889440862
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
doncho donchev написа:Датчика ти е горе в дясно на радиатора лесно ще го видиш и се развива с 29 мисля камък който много трудно се намира.Сваляш и бързо гледаш на него си пише на колко градуса се пуска перколяка.
Долу в дясно съм по съгласен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”