голф2 GTI
голф2 GTI
здравеите колеги карам голф2 gti имам проблем когато е студен понякога се налага даму дам гас за да работи а понякога не ,другото което е 4е след като му дам стапка на 1 2 3 и като занамалям тои гасне и след което като запаля трябва отново даму се даде гас за да работи.някои ми казаха 4е може дасе дължи на така наре4еното стъпково мотор4е.можели дами обесни някои дали е вазможно дае от него и каква функция изпалнява и как и каде даго открия.поздражи на си4ки колеги 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф2 GTI
Колега опиши по точно какъв е двигатела,като загрее как е?
кр е двигатела тези аномалии ту стават ту одминават ас си мисля 4е не подържа ниските обороти ама незнам кое ги регулира каквото и дае то работи когато си поиска 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата газифицирана ли е? Стъпковото моторче регулира оборотите, на него има един винт, пробвай да докараш нормални обороти на празен ход-около 800/мин. Ако не става, свали го и го почисти-клеясва и почва да прави тия магарии...
Колега , аз съм с 1.8 PB и прави същите мизерии , и играя оборотите , смених стъпковото моторче и нищо не стана . Накрая се оказа , че всичко идва от Дебитомера 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”