Някой има ли идея какво може да се е случило с моя Голф и какво трябва да направя за да "оздравее"?

6669 написа:Днес по същия начин ми докараха на боксир един Еспейс - та сега му търся компир...
Има ли искра от бобината ?
Помпата чуваш ли я ?
bobi_diesel написа:Контактния ключ. Вчера на един ABS го направи същия номер. Забележи дали докато въртиш лампите на таблото светят. При мен беше следното: Давам на контакт и лампите светват.Тръгвам да въртя-те огасват и вътя като луд ама никой.Размърдах ключа и опитах отново.Този път лампите светеха докато въртя и запали.Също си провери реле номер 30(запалителната система). На един приятел правише проблем.Свалих му капачката и задържах контактните пластини. Запали веднага и щом ги пуснах умря. Вземи от някой въпросното реле на заем и пробвай
emo-gar написа:Катализатор?!
Въпреки че аз бих проверил превключвателя газ/бензин или клапана за газта..нещо да не "меша" горивата?Някакви пушеци има ли от кюнеца?
Каспър написа:Бобината с комутатора ли е заедно? Тоест пробвал си и с друг комутатор?

emo-gar написа:100% са блок-бобина+комутатор,не виждам какво ще "бръмчи" в превключвател газ/бензин ,освен ако има реле(и пак не трябва да бръмчи).Според мен-гориво няма тая кола ,особено симптома "загуба на мощност" и последващо загасване.Какво-що..,щом има искра..надявам се ремъка да не паднал(ангренажа).И виж на всяка свещ дали "цъка",не само на централния кабел,пробай с някаква резервна свещ -допряна на корпус.
Наистина имам повече от половин резервоар газ и поне 5-6 литра бензин в колата. Проблема не е липсата на гориво. Това със свещите вече го пробвах, но не цъка нищо radotom написа:Дашо, от тоя твоя имобилайзер ще му писне на човек!![]()
![]()
Я се обаждай където знаешДа не идвам пак да връзваме 2 топки кабели, дето не им е работата
![]()
Ама ти си знаеш, де 
6669 написа:Ако е имобилайзер пали и веднага гасне.

Явно не съм се изразил ясно - има искра от бобината, но от отделните свещи мисля че нямаemo-gar написа:Чакай сега,по-напред пишеш че има искра,а като проверяваш на всяка свещ-няма!?Я пак тая процедура:1.-централен кабел.2.Проба на всеки кабел.3.Преглед на свещи.4.Евентуално надникни в лулите на кабелите и поразчовъркай ,става там едно такова..зеленясало..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта