имам следния проблем: чистачките на колата ми: Голф 4 скърцат ужастно много. Отначало мислех че е от самите чистачки, вчера вземах нови чистачки чампион- 40 кинта, и все още имам същия проблем
също когато вали чистачките изчистват само в едната посока, навръщане оставят водата на резки от самото стържене което се получава със стъклото. А чистачките са нови- вчера ги вземах.
чистачките скърцат ужасно- ГОЛФ 4
чистачките скърцат ужасно- ГОЛФ 4
Последна промяна от n3cr0 на Пон 16 юни 2008 20:02, променено общо 1 път.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чистачките скърцат ужастно- ГОЛФ 4
n3cr0 написа:...ужастно...
ужасТмом4ета незнам какво да вика кажа, видял сам се в чудо, като завали и ме е страх да пусна чистачки, стигнах до извода че може шофиорския апарат да натиска по силно, и затова на връщане/когато чистачката маха водата/ да прави тия мизерии да свири и да ми оставя цялото стъкло на резки сас вода. То не може и да се кара както хората........ Чували ли сте нещо такова, да ми е прецакан апарата и да натиска повече ?
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
n3cr0 написа:myrshavijaр колега, писал сам го с преводача на абв.бг че на работа нямам кирилизатор, но ако все пак помогнеш за чистачките ще сам ти много благодарен !
Вместо да си търсиш оправдание, редактирай си мнението. Има КРЕДОР, ако нямаш кирилица. Ако все още не си разбрал - пише се без Т и никакви кирилици и преводачи не играят тук.
Ползвам Champion вече няколко години и съм много доволен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”