Здравейте,
горд притежател съм на VW Golf 3 joker 97. Имам много неприятен проблем с дясното странично огледало - по какъвто и начин да го наглася, неуспявам да се ориентирам за колите намиращи се от дясната ми страна. Самото стъкло на огледалото също така увеличава образите и става тотално мазало. И черешката на проблема, е че имам ужасна мъртва зона от дясната страна като отново да отблежа, че бая си поиграх да наглася огледалото. За съжаление нямам снимки на въпросното огледало, което мисля че е фабричното такова но ако се наложи ще направя. Моля ви препоръчайте ми от къде и какво огледало бих могъл да си закупя, за да разреша този проблем.
Благодаря ви.
Странични огледала на VW Golf 3 смяна.
-
sakrayaami
- Автомобил:
- Двигател:
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
Re: Странични огледала на VW Golf 3 смяна.
вземи още 20-тина часа градско и не пипай огледалото 

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
sakrayaami написа:Здравейте,
горд притежател съм на VW Golf 3 joker 97. Имам много неприятен проблем с дясното странично огледало - по какъвто и начин да го наглася, неуспявам да се ориентирам за колите намиращи се от дясната ми страна. Самото стъкло на огледалото също така увеличава образите и става тотално мазало. И черешката на проблема, е че имам ужасна мъртва зона от дясната страна като отново да отблежа, че бая си поиграх да наглася огледалото. За съжаление нямам снимки на въпросното огледало, което мисля че е фабричното такова но ако се наложи ще направя. Моля ви препоръчайте ми от къде и какво огледало бих могъл да си закупя, за да разреша този проблем.
Благодаря ви.
Отиваш в някоя морга и си взимаш истинско АВТО огледало
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Виж стъклото обло ли е. Ако е плоско, значи огледалото е фалшиво - купи си оригинално от морга. Ако не - просто ще свикнеш
Всички сме минали по този път - успех с карането 

-
sakrayaami
- Автомобил:
- Двигател:
boreto1977 написа:вземи още 20-тина часа градско и не пипай огледалото
Борка, аз ше взема още 20 часа каране в града, но като те засеча някъде защото си ми в мъртвата зона ще се чудим какво да правим.
На всичко останали благодаря за изчерпателните и Точни отговори, да огледалото е плоско и още утре ще отидя до италианеца, за да се взима ново оригинално. Предполагам че пластмасовото тяло на моето огледало няма да има нужда от смяна, а само стъклото вътре, някакви идеи?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че при италианеца само стъкло няма да има. Той ще продава цяло огледало. Иначе, пак за толкова пари, можеш да си купиш само облото стъкло. Продават някакви италиански на Симеон при арабите - обли са и са като оригиналните. Има и трети вариант - купуваш от моргата цяло огледало и за да не се занимаваш да го сменяш в студа, разменяш само стъклата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”