Отворям нова тема,въпреки че много не държах,,а с търсачката-просто няма да стане, да ви кажа-гледах си гумите- 190, 50, R15, 82V квото и да значи това,пише на тях,мей ин франсе. както спонеах-искамда ги смеянм,за да я повдигна малко, какъв размер ми трябва? Колата е със спортно окачване?
Ще бъда благодарен на всеки,който икаже мнение

ГУМИ
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Би трябвало да пише на капачката на резервоара или в документите на колата(книжка за поддръжката) оригиналния размер.За съжаление нямам и двете ама аз предпочитам да карам с малко по високи гуми щото в БГ дупките са ужасни и колко пъти сам изправял джанти , а пък и дизела е с висок въртящ момент и +5+10 в височината не могат да го спънат.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
ами означението "50" е височината на гумата в проценти от ширината й
демек 50 е 50% от 195. Всяка гума с по-голямо число, ще е по-висока (65 примерно) - но по този начин ще се промени начина на вървене на колата- слагайки по-високи гуми от предписаните за колата (195х50х15) - ще стане по-мудна, километража ти няма да отчита вярно и куп други неща. Другия по-скъп вариант е да си смениш джантите с 14" и да сложиш вече по-високи гуми (185х65х14)

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:ами означението "50" е височината на гумата в проценти от ширината йдемек 50 е 50% от 195. Всяка гума с по-голямо число, ще е по-висока (65 примерно) - но по този начин ще се промени начина на вървене на колата- слагайки по-високи гуми от предписаните за колата (195х50х15) - ще стане по-мудна, километража ти няма да отчита вярно и куп други неща. Другия по-скъп вариант е да си смениш джантите с 14" и да сложиш вече по-високи гуми (185х65х14)
Стиаг бе, ти ме шашна?!!!!!
истина ли е това?
ми струва ми се нещо нестабилна на тия гуми , де да знам и аз,ее,разби ме братче

А човече, книжлето е на италиански-нищщщщщщщщщщщо не се разбираааааа ; милиони таблици има

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:16, променено общо 1 път.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:естествено че по-висок профил води до нестабилност...странично люлеенне...по-слаб старт итн
не бе,моя е нисък,супер нисък, его вицдаш я-и пак ми се струва нестабилна,а? Или пък се бъркам,не знам,но ми римайндва на самарата,коятокарах 7 г...; то аслъ,аз друго не съм и карал през живота си де

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
stanimir написа:vw_golf_2_Memphis написа:естествено че по-висок профил води до нестабилност...странично люлеенне...по-слаб старт итн
не бе,моя е нисък,супер нисък, его вицдаш я-и пак ми се струва нестабилна,а? Или пък се бъркам,не знам,но ми римайндва на самарата,коятокарах 7 г...; то аслъ,аз друго не съм и карал през живота си де![]()
...стига излага голфетата бе ква самара...седят си много стабилно по завоите колите...да ни съ ти цакани амортисьорите и да се люшка повечко?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:16, променено общо 1 път.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”